nechápem 1. komentu, je skôr výnimočné na to zomrieť.. poznám osobne troch ľudí čo mali.. z toho jednej kamoške som to "diagnostikovala" ja, stále tvrdila že má len nejakú chrípku, ale nemohla zakloniť hlavu dopredu.
tak mňa hlava bolí keď mám nízky tlak... keď mám dostať krámy... keď mám teplotu... keď som unavená... atď atď atď... je to veľmi všeobecný príznak, chápem, že sa bojíš, predsa hento neni až taká banálna diagnóza.
ale tak, neviem teda, či tu dostaneš nejakú uspokojivú odpoveď. ak máš pochybnosti, tak choď ešte raz k lekárovi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Na moje veľké šťastie to skončilo bez trvalých následkov
bolesti hlavy môžu mať xy iných príčin...
tak mňa hlava bolí keď mám nízky tlak... keď mám dostať krámy... keď mám teplotu... keď som unavená... atď atď atď... je to veľmi všeobecný príznak, chápem, že sa bojíš, predsa hento neni až taká banálna diagnóza.
ale tak, neviem teda, či tu dostaneš nejakú uspokojivú odpoveď. ak máš pochybnosti, tak choď ešte raz k lekárovi.
no to asi nikto
neboj, bude to fajn