Moznosti v tvojej ankete sa mi zdaju nevyvazene.
"Nie v ziadnom pripade!" je prilis extremne, clovek tym dava najavo, ze mu na danej problematike zalezi.
Ja by som volil odpoved typu "racej nie" alebo jednoduche "nie", ak by tam taka bola
Evidentne si prajes pozitivne ohlasy na travu. Manipulantov nemam rad.
v tomto banánistane akékoľvek rozumné dôvody pre akúkoľvek zmenu zákona nestačia. Tu sa schvaľuje len to, čo naženie hlasy babičiek a teda, legalizácia marihuany je to posledné, čo sa na SR udeje. Si myslím.
ak sa prestanu odvykacie pobyty financovat z dani (resp prve a dost) , taknech sa paci, nech si kazdy robi, co chce (rovnako by som to spravila aj s alkoholom)
@warble ano, lebo tych 10 ludi, co potrebuju byt ambulantne lieceni zo zavislosti na trave, je uplne najhorsia a najvaznejsia vec, ktora ide z nasich dani
Mne je to uprimne taaak jedno. Kto chce fajcit tak sa sfajci. Ti co sedia sedia lebo predavali a su blbi a blbi patria do basy. Weed si zohnate na kazdom rohu.
@staphylococcus pre mna osobne by stacilo peniaze za jedneho tak lieceneho (a teraz hovorim tak ako o drogovo zavislych, tak aj zavislych na alkohole) presmerovat na tazko choreho, ktory si casto nemoze dovolit liecbu, ktoru nevyhnutne potrebuje pre svoje prezitie a bola by som spokojnejsia
+nikde netvrdim, ze je to ta najvaznejsia a najhorsia vec, ktora ide z nasich dani
@gnomeslayer omg vsak prave!
Podla mna na trave je strasne tazke byt zavisly. Teda, podla mna je tazke byt zavisly na comkolvek, ale tbh, mna sa vobec netykaju dovody, pre ktore vacsina ludi navykove latky uziva, so...
@warble aha, a ktore choroby konkretne nie su hradene z poistenia, ze je tam tie peniaze tak nutne treba? Pretoze pokial viem, tak vo vacsine pripadov je spoplatneny iba urcity nadstandard, zakladna liecba je hradena poistovnou (plus sa naskyta riesenie - ak chces lepsiu starostlivost, zaplat si lepsie poistenie) a tbh, zas kravina, pretoze fetakov mame dokopy celkovo 5 a pol, liecenych alkacov detto, kdezto tazko/chronicky chorych ludi je plna prdel, plus je plna prdel ludi, ktori su na invalidnom dochodku z uplne kokotnych dovodov, co TIEZ ide z nasich dani.
@staphylococcus@9 teraz je to možno 10 ľudí, ale ak by sa zlegalizovala by to mohlo byt mnohonásobne viac, takže si myslím že to je good point čo napísala @warble
To že sa z našich daní financuje milión blbosti neznamená, že nad všetkým sa ma teraz prižmúriť oči..
@lenkaska1 nie, nebolo. Kto chce hulit, ten huli, keby sa zlegalizovala, bolo by to jednoduchsie, ale hulicov by nijak vyrazne nepribudlo.
Na, tot mas statistiku z usa ukazujucu, ze v statoch kde prebehla legalizacia stuplo percento hulicov minimalne, vo washingtone VOBEC. » insight.livestories.com/s/v2/substance-...
A znovu, opakujem, z nasich dani idu take kokotiny, ze par fetakov z toho netvori ani ZLOMOK PROMILE. Pozrite sa na vsetky kokotiny nasich politikov, sifony za statisice eur, domy postavene z penazi strany, atd, atd, atd, myslim, ze toho v poslednej dobe bolo az-az a zamyslite sa, ci VAZNE ma vyznam vzrusovat sa tu kvoli trom fetakom.
@gnomeslayer to bolo myslené, keby je verejne dostupná v obchode ako alkohol a cigarety napr...mi doplo teraz, že otázka je v tom zmysle, že zlegalizovaná ale ľudia by si museli hľadať vlastné zdroje, tak to by bolo asi rovnaké percento potom hej
@desertdrift Zase by na to bola nejaka individualna dan a z toho by isli peniaze statu, tazko povedat ja sa velmi v tomto smere nevrtam, mne je to jedno.
@yoss preto treba zaviesť systém aký je v Číne, že všade budú kamery (tým myslím všade) schopmé zoznať identitu podla tváre a za nelegálne drobnosti trestné body ktoré keď sa nazbierajú tak prísny trest
Z etického hľadiska by to bola blbosť ale ak by sa legalizovať dala tak by to bol slušný balík peňazí do štátnej kasy a to znamená že by mohli dať viac peňazí napr. Do škôl , PZSR a pod
@vsakpredsajaa si si istý, že všade v Číne sú kamery ? V krajine, ktorá má rozlohu 196xSlovensko a populáciu viac ako 1 400 000 000 ľudí ? Vo veľkých mestách možno, ale aj to nie všade, je to jednoducho mega krajina. Okrem toho u nás aj keď niekde sú tie kamery, Častokrát je to zbytočné, napr. keď ti ukradnú auto v meste s policajným kamerovým systémom a nikto nič nevidel, tak to je do plaču...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
"Nie v ziadnom pripade!" je prilis extremne, clovek tym dava najavo, ze mu na danej problematike zalezi.
Ja by som volil odpoved typu "racej nie" alebo jednoduche "nie", ak by tam taka bola
Evidentne si prajes pozitivne ohlasy na travu. Manipulantov nemam rad.
a áno, dosť by to pomohlo, lebo, lebo toto:
>
+nikde netvrdim, ze je to ta najvaznejsia a najhorsia vec, ktora ide z nasich dani
Podla mna na trave je strasne tazke byt zavisly. Teda, podla mna je tazke byt zavisly na comkolvek, ale tbh, mna sa vobec netykaju dovody, pre ktore vacsina ludi navykove latky uziva, so...
To že sa z našich daní financuje milión blbosti neznamená, že nad všetkým sa ma teraz prižmúriť oči..
Na, tot mas statistiku z usa ukazujucu, ze v statoch kde prebehla legalizacia stuplo percento hulicov minimalne, vo washingtone VOBEC.
» insight.livestories.com/s/v2/substance-...
A znovu, opakujem, z nasich dani idu take kokotiny, ze par fetakov z toho netvori ani ZLOMOK PROMILE. Pozrite sa na vsetky kokotiny nasich politikov, sifony za statisice eur, domy postavene z penazi strany, atd, atd, atd, myslim, ze toho v poslednej dobe bolo az-az a zamyslite sa, ci VAZNE ma vyznam vzrusovat sa tu kvoli trom fetakom.