v tom case som fajcil vela travy, takze na take cosi si len matne spominam, viem ze sa cosi kreslilo, ale neviem ci som bol majitel niecoho takeho... to bolo vlastne vtedy, ked som stratil ten spominany bicykel (v jednom komente)
@patrixo tak to som nevedela. Ja som sa stretla najskôr tak s o 2 roky staršími deckami teda 13 ročnými čo už trebarz húlili ale s ešte mladšími som sa nestretla. Viem, že napr. aj malé cigánčatá fetujú už ten toulén, 7 ročné zbierajú špaky po zemi a fajčia ale s hentým som skúsenosť nemala.
@ladydoga hej no. tak ono to velmi zavisi, v akom prostredi sa tie decka pohybuju, ake maju rodinne zazemie, a aka je drogova kriminalita v okoli... cim je to horsie, tym je nizsi vek u uzivatelov drog..
Áno, mala som tri! Ale jeden mi niekto nevrátil
A birdz pamätník existuje! Ale asi sa ďaleko nepohol (ak to už dakto písal, tak sorrko, nečítala som ešte komenty )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Uplne prvy bol Lady a Trump
Tam mam kresby aj od ludi co uz umreli
A birdz pamätník existuje! Ale asi sa ďaleko nepohol (ak to už dakto písal, tak sorrko, nečítala som ešte komenty )