čevreny, gatky s korytnackou.-korytnacky vagačky legendarne ... stjacat jev (lego vystava), zaumyvavejsi ja ze nieco s umyvadlom , a aj veeela hadam len nespominam si . partner mozno panter bol .. a rackovala som 8) dost
Situlácia, šrabikár, rekublika (to slovo bolo v mojom detskom slovníku preto, že sa tak volali noviny, čo otec čítal každý deň po príchode z práce) a doma ma volali Nika, ale keď sa ma niekto spýtal, ako sa volám, hovorila som, že Nuna.
také bežné ako kuch miesto kruh a čevrená miesto červená.
ale brat vraj hovoril miesto helikoptéry helipipiťková a synovec keď bol menší tak volal kamene a gaštany monky, autobus bol abutus, a teraz hovori na volkswagen folgsgagen.
a jeden chlapec u mamky v škôlke volá vagínu vagón!!
A raz som sa babke vo vlaku celý čas snažila povedať, že chcem lolík A už bola z toho zúfalá, vôbec mi nerozumela. Až doma sa dozvedela, že som mala na mysli rohlík.
nie nikdy. slova su moja silna stranka a vzdy sa rychlo ucim tazke slova, aj cudzie, odborne a pod. neviem preco, ale tak aspon mam nejaku oblast, kde sa necitim tak, ze by som sa najradsej zahrabala pod zem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
77 komentov
kto uhádne čo to bolo?
pičina - didžina
kamaratka v skolke sa tusim volala Lívia a ja som jej vravel Slivka
auto bolo "api" a autobus "apiapi"
ALE BOL V TOM SYSTEM!
helikoptéra-helikotera
ale brat vraj hovoril miesto helikoptéry helipipiťková a synovec keď bol menší tak volal kamene a gaštany monky, autobus bol abutus, a teraz hovori na volkswagen folgsgagen.
a jeden chlapec u mamky v škôlke volá vagínu vagón!!
a potom mikrovlnka - mrkvolinka, kečup - kepuč .. na iné si nespomínam veľmi
a psíček... pre mňa to bol vždy "spiček"
vrahovia = vražďovia (tak som volala starkých, keď zabíjali sliepky )
prečo nechoješ? = prečo nejdeš?
kankúšik = vankúšik
a ešte veľa iných slov som si pretvorila.
televizor bol tenon
pivo bolo pejo
A raz som sa babke vo vlaku celý čas snažila povedať, že chcem lolík A už bola z toho zúfalá, vôbec mi nerozumela. Až doma sa dozvedela, že som mala na mysli rohlík.
Inak super téma!
víno - díno /tiež nechapem /
pomaranče- čengočeče
čapica ( pičica )
radiátor - ladirátor
knedľa - kendľa
a doteraz neviem povedať plexisklo
a iluminat ofc
a @orfea2 ma doteraz problem vyslovit daktore slova
Strašne ma to vytáčalo, že to nevedel pochopiť.
okuka (okuliare), pukuka (piškótka), staraba (stará mama), goga (gombiik), koechom (telefón) ...
Bratova koťko (čokoláda) sa doteraz spomína a Tobo mal len že tojihón (telefón) a Daj si ochod! (Odchod)