Mal som segu. Myslim, ze v pivnici by mala byt stale. Ale hry zo segy/nes hravam na pocitaci dodnes. Cirkus, contra, ninja korytnacky, jungle book atd.
Ešte ako veľmi malý som mal emulátory všetkých možných konzol na PC. Tiež si občas niečo staré rád zahrám :.
Mnohé z tých hier ma bavia viac ako nové veci
Spominam si inac, ze u babky sme mali este tie uplne stare videohry v takej velkej ciernej krabici a k tomu boli 2 ovladace kde bola len packa a cerveny gombik. Tam sme hrali space invaders a nejake dalsie stare hry.
Nemal som nintendo, ale mal som SEGU. A ne ňu strašne veľa hier. Zahral by som si aj teraz, ale už je dávno dakde na skládke. Teraz také problémy riešim cez emulátor
presnejšie povedané tá vec na žlté kazety je klon konzoly Nintendo Famicom, teda japonskej verzie konzoly NES. týchto klonov som mal kopec, ale všetky sa pokazili...ale mám doma asi 4 NESy, asi 3 SNES, 1 N64, 1 Gamecube, 3 Wii a ešte nejaké handheldy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Mnohé z tých hier ma bavia viac ako nové veci
Nemal som nintendo, ale mal som SEGU. A ne ňu strašne veľa hier. Zahral by som si aj teraz, ale už je dávno dakde na skládke. Teraz také problémy riešim cez emulátor