@zajko30 ako čo sa ti na tom nepáči?? mojej stužkovej sa zúčastnilo len 11 ľudí z triedy, nie všetci. Nebolo nás tam veľa, preto sme to aj mali v malej miestnosti. Toto je konkrétne len jeden stôl, ktorý mimochodom nie na fotke odfotený celý. Príbory sú na ľavo, ale nevidno ich a neviem kedy to bolo fotené, pretože ako som už písala, nemala z nich ani omrvinku. S tými tanierami tiež neviem aký máš problém a s tými servítkami na chlebe už dupľom nie.. !?!
@deleg átka asi preto to píšem, že mám hotelovku a videl som, vlastne aj teraz sa zúčastňujem po akciach rôznych recepcii a vím ako vypadajú šv.stoly,
mali ste to určite v nejakej reštike a zaplatili ste za to fúru peňazí, tak len preto ma to napadlo.....že to mohlo vypadať aj lepšie..ak to bolo chutne a nikomu nebolo zle tak potom sa to vyrovná...kvalita pokrmu za estetiku podania.....filip pa
@zajko30 aj ja sa priklanam je to totalna sedlac uharky, zemiakovy salat,rezne a co to tam je ? calamada? ja umrem(nevravim ze tie veci nelubim ale) to maju byt svedske stoly ? jak na plese v hornej gedre ...@delegatka to ste mali na stuzkovej ?
jako ja nvm co sa vam na tom odfotenom stole nelubi....a mam tiez hotelovku a co.....tie srvitky na chlebe na kazdom koisku je predsa len jedna aby ten chlieb nevyschol.......a ked ich bolo malo ako hovori,tak im tam nebudu davat 30 druhov jedal........
@delegatka ... len 11ti na stuzkovej? to je blbe...dnes je cudna mladez...minule som pocul maturantov jak nadavali ze musia na stuzkovu ... kks co by nasi rodicia v tych casoch dali za taky ples ...
@frxxx ano 11.sti. Tiež som im to isté hovorila, teda tým, čo sa nezúčastnili. Ale je to ich vec. my sme si ju užili poriadne a keby sa to dalo, kľudne by som si ju zopakovala...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
jediná @kat pochopí, čo mi je tak strašne smiešne.
maestro nám pripravil ako inak cestoviny s pretlakom a bolo
ano
nahádzane je to tam ako seno, príbory sú kde v riti, na chlebe papierové servítky, veľke taniere.........dúfam, že to stalo minimálne 100€.....filip
@zajko30 ako čo sa ti na tom nepáči?? mojej stužkovej sa zúčastnilo len 11 ľudí z triedy, nie všetci. Nebolo nás tam veľa, preto sme to aj mali v malej miestnosti. Toto je konkrétne len jeden stôl, ktorý mimochodom nie na fotke odfotený celý. Príbory sú na ľavo, ale nevidno ich a neviem kedy to bolo fotené, pretože ako som už písala, nemala z nich ani omrvinku. S tými tanierami tiež neviem aký máš problém a s tými servítkami na chlebe už dupľom nie.. !?!
mali ste to určite v nejakej reštike a zaplatili ste za to fúru peňazí, tak len preto ma to napadlo.....že to mohlo vypadať aj lepšie..ak to bolo chutne a nikomu nebolo zle tak potom sa to vyrovná...kvalita pokrmu za estetiku podania.....filip pa
a radšej švédov ako švédske stoly
myslím, že také v hoteli Blitz v Rimini také nepoznajú