nie... ale stalo sa mi také, že ma najprv nijak nenadchla a časom som jej prišla na chuť, prípadne že mi v nej dačo vadilo a neskôr som si ju práve preto obľúbila
No, tak opačným smerom je takých veľa, čo sa mi proste obohrali.
Ale sú aj takéto určite.. že niečo mi kedysi na nich vadilo, a potom mi to prestalo vadiť, alebo sa práve to začalo páčiť, presne ako povedala @mielikki ..
no ja som niekoľko rokov nemohla počúvať : Robbie Williams - Feel ...a v poslednej dobre sa mi to čoraz viac páči ... a mám takých viac...a naopak ešte viac ..
milujem a zároveň nenávidím pesničku káva od alone pretože som vždy happy keď ju počujem, ale na druhej strane mi už lezie na nervy lebo som jej prepočúvaná
@kolini úplne som čakal že sa ozveš no, je to tak.. najprv sa mi to pochopiteľne nepáčilo.. v poslednej dobe mi to príde fajn, aj keď je to niečo iné samozrejme, ale má to pekný zvuk a basu v druhej polovici
pamatam si este ako som mame hovoril ako sa niekomu moze pacit to skriekanie o 2 tyzdne sa mi ta pesnicka zacala pacit potom sa linkin park stalo na par rokov moja najoblubenejsia skupina
u mna je to naposledy tato vec.. postupom casu sa mi to zapacilo aj preto, lebo sa to lahko hra na gitaru cele.. pripomina mi to RFP 2010 a ked neratam refren tak je to celkom dobra vecicka.. okrem ineho basa je chutna.. dufam, ze je to v tvorbe Muse len taka popova odbocka a vratia sa spat na ich klasicku dialnicu..
bjork... neznášala som. ale raz v aute, keď som nemala na výber, tak som zistila, že toľko farieb v 5 minútach... wau. ale zatiaľ len tak zľahka, 1-2 albumy v mp3ke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
..kvak..
Ale sú aj takéto určite.. že niečo mi kedysi na nich vadilo, a potom mi to prestalo vadiť, alebo sa práve to začalo páčiť, presne ako povedala @mielikki ..
Spomeniem si teraz na tieto tri:
Napríklad Jožin z Bažin.
aj prvýkrát ked som počul The Offspring- Pretty Fly sa mi nepáčilo , no časom som prišiel tomu na chuť
pamatam si este ako som mame hovoril ako sa niekomu moze pacit to skriekanie o 2 tyzdne sa mi ta pesnicka zacala pacit potom sa linkin park stalo na par rokov moja najoblubenejsia skupina
dnes ...
♥
Napr., keď som bola mladšia nemohla som ani počuť Živé kvety, Jara Filipa, Dorotu Nvôtovú atď...
(Teraz sú moje obľúbené.)
Na niektorú hudbu musí človek dozrieť.