no jasne ale iba situacie, napriklad ako som dnes dostal za 5 zo sloviny alebo ako sa to pekne dievca co som videl v autobuse na mna krasne usmialo...tych okamihov je vela
kazdy den pocas tyzdna je rovnaky.... uz sa citim jak stroj lebo vsetko robim z absolutnou prenostou....dali by sa podla mna nastavovat hodinky... cez vikednd a dni volna je to o niecom inom...
Pondelok mám určité situácia také isté ako budú aj v utorok. Od stredy do piatku úplný stereotyp a v piatok večer začína normálny plnohodnotný život, ktorý končí nedeľou
skor mam pocit ako dnes,ze po urcitych situaciach a veciach ktore sa pocas dnastali,akoby uz bol novy den...a to co sa stalo bol vcerajsok,resp. minulost.
den ani nie ale niektore okamihy ..hociaka malickost, pohyb, slovo a uplne mam pocit ze sa to stalo..dokonca raz sa mi stala taka haluz, ze som nieco povedala a uplne taky pocit ze boze presne v tejto miestnosti som toto povedala za tychto okolnosti,, som si tak v hlave povedala ze teraz dotycny urcite povie toto a vazne to povedal..
inak kto ma deja vu az prilis casto je tu welka pravdepodobnost ze ma nador na mozgu ..no a obcas sa to aj mne stava ..parkrat sa mi dokonca stalo ze som mal deja vu v deja vu ..
koli tymto pocitom som milovala TrueCalling..... a milujem film TheInvisible....
dejavu je nieco pre mna nepochopitelne.... ale obcas je to prijemne ked clovek citi ze toto sa uz niekde niekedy stalo a bol som pritom....
Nikdy by si nemohla mať pocit, že preživaš znova ten isty deň Alebo že by po svete behali skutočné Tru Calling? Deja vu je len pocit, že sa ista situacia stala ale tak možno je nejaky typ človeka ktorý ma Deja vu jour a opakuje si každý deň niekolko krat disappointed:A)
Využívame len málo z kapacity nášho mozgu. Ktovie, čo sa deje v tej druhej časti? Podľa mňa máme sny (záblesky budúcnosti?) na ktoré potom keď sa zobudíme zabudneme. Keď takúto situáciu zažijeme v reálnom živote, zdá sa nám, že mi je povedomá. Inak kaká ma to dosť, lebo sa mi to stáva celkom často...
presne len urcite okamihy..napr. naposledy ale uz davnejsie som bola s kamoskou von..sedeli sme pred nasim barakom a ja som sa zrazu pozrela dole na chodnik..a zrazu som pocitila taky cudny pocit ze do kelu uz som presne tuto situaciu zazila vela krat aj sa presne pozerala na to miesto bolo to cudne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
dejavu je nieco pre mna nepochopitelne.... ale obcas je to prijemne ked clovek citi ze toto sa uz niekde niekedy stalo a bol som pritom....