Lebo ja aspon 4krat...Raz som sa trepla do dvierok od skrinky , potom do stola , raz som spravila kotrmelec zo schodov :p....a raz na dovolenke v Bulharsku som tresla do betonoveho mostika!!! vam radim, ked ste v bulharsku ta si nerozbijajte hlavy bo
píšete, ako by to bola sranda, ale sranda to nie je, vypomstí sa v neskoršom veku... ja som si včera trepla hlavu a hrešila som neskutočne, bolí a bozuľa
ja sa na seba hnevam az t ze som nemala nic zlomene ani hlavu rozbitu len koleno somr az mala rozbite a hlavu? tak to som mala uz tri lahke otrasy mozgu, nespocetne vela modrin, raz dokonca obrovskú fialovú modrinu v stredee cela ale rozbitu som ju este nemala kvalita
ano mal, raz mi rozbil brataranec hlavu s tatrou :d tu vlecku odpojil a slahol mi nou po hlave. A druhy krat? .... sedel som a bratranec nadomnou otvoril dvierka na skrinke ... a ja osm si to nevsiol a akurad to toho slenneho rohu som buchol neprijemne a potom som uz hlavu rozbitu nemal asi nikdy
Ja som hlavu tuším ešte rozbitú nemal, viem že raz keď som bol malý som padol z takého múra s hlavou na kamene lebo jeden debilko kričal že užovka a utekal po múre a mňa zhodil na zem. No ale nepamätám si že by som si vtedy rozbil hlavu
2x. ked som bola mala, skocila som "sipku" hlavou do vybetonovaneho brehu jazera. a potom v 2. triede ked sme sa gulovali a spoluziak mi hodil zladovatelu gulu do cela.
hlavu som mala rozbitu celkkom dvakrat, raz doma, ked som mala asi 3 roky, o pracku - som sa smykla alebo potkla na handre a druhyraz v skolke o malu stolicku, ma bud spoluziak potkol alebo som sa smykla o papier, neviem
ja ked som bola mala (aso 2 rocny stupel) som sa plietla mamke pod nohami, zakopla o nu a drrrrrb celom do zarubne tak tam mam doteraz fajnovu jazvu v strede cela ako harry potter
mal sm 2x raz ked sm bol maly o klasicky stary radiator rebrovany a druhy raz ked sme sa trosku spolocensky unavili v novembri ked sa mi narodil bratranec a padol sm z mosta do potoka...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
v piatok bitka bola
Potom som si rozbila keď som sa bláznila so psom a ten mi skočil na hlavu a moja hlava krásne o betón...to som mala asi 10
A keď mi kôň zastavil pred prekážkou a ja som preletela cez neho...asi v 14-tich
trener take stastie nemal...preletel cez kona, vletel hlavou do prekazky = zlomene klucne kosti, vybite predne zuby
a že prečo som taký divný
neskor som si hlavu rozbil o rozok perianaku... potom mi raz spadol kamen zo stromu na hlavu, deti mi hodili zo zeleznou gulickou do hlavy,
Teraz tam mám jazvu veľkosti Grand kaňonu