Mali ste niekedy taký stav, že ste mysleli na smrť?
Myslím to tak, že už ste mali dosť tohto života a problémov a pomysleli ste si, že už sa vám neoplatí žiť. Ak áno, zadržalo vás niečo alebo ste si aj niečo spravili? Alebo ste na to v živote nepomysleli a snažíte sa svoje problémy riešiť a nie vzdávať sa
ako menší som myslel na smrť, ae to malo skutočne vážny dôvod.. žiadny trápny rozchod ani nič..
no .. na smrť taktiež ako aj @popolcek myslievam každý deň no nie spôsobom, žeby som sa chcel zabiť. Len uvažovanie, aké to bude po smrti a premýšľanie nad zažitím živej smrti
Mával som... Sem tam aj teraz, si poviem že šak by som aj tak nikomu nechýbal... Ale ešte som sa nedostal do štádia že by som to skúšal, asi sa mám moc rád na to aby som si ubližoval Priamo... Nepriamo si ubližovať je o inom
@schizoofrenik je rozdiel piko a tráva...trávu mozem,piko nenavidim z duse...frajerka ma koli tomu svinstvu opustila a aj par kamosov je jebnutych na to..
@camilla preco do toho pleties Boha? Toto nieje nejaka psycho konverzacia typu "jezis ta miluje". Podla mna Ziadny Boh neexistuje a preto ani nemam ziadne samovrazedne sklony, lebo viem ze ziadny posmrtny zivot neexistuje, preto sa treba snazit aby si ta ludia zapametali a to cloveka zvecni, nie nejake famy ze pojdes do neba alebo do pekla na vecnost...Je to ako sledovat film, jednoducho si ho musis co najviac uzit, pretoze vies ze raz sa skonci a nebude pokracovat...
Ja budem od veci.. ale dnes sme boli zo školy v nejakých katakombách proste... a ten ujo (nejaký františkánsky brat či kieho) nám celú dobu každé dve minúty prízvukoval že umrieme že určite umrieme, že všetci umrieme, že nevieme kedy umrieme a proste každá jeho veta, nech sa už týkala čohokoľvek sa spájala so smrťou, bolo to dosť deprimujúce...
@malcharek lenže keď má niekto depresie stav proste pominie a človek je zase v sračkách takže je úplne o tom istom či mu odporučíš skank alebo štoff konečný výsledok je rovnaký
@schizoofrenik istym sposobom mas pravdu no vsetko je lepsie ako mysliet na smrt alebo spachat samovrazdu...respektive ked mas depky tak daj anti depresiva..Diazepam alebo Seropram alebo Seroxat..
@schizoofrenik cize akak sa naskytuje moznost??skapat? lieky ako antipsychotiká v malých dávkach a benzodiazepíny sú tiež často využívané na zvládnutie depresie.Diazepam je léčivo, tlumící centrální nervovou soustavu ze skupiny benzodiazepinů.čize sa zamysli..
@malcharek diazepam je proti bolesti tak ako všetky benzodiazepímy
a o tých antidepresvach ti to vravím z vlastnej skúsenosti, keď som bol na liečení bral som antipsychotiká a antidepresíva, keď som sa dostal von vysadil som ich a potom som znova začal brať
@schizoofrenik ale hovno... ale keď sa pozerám na tú tvoju fotku a keď si prečítam ten text na tvojej webke, veru, niečo na tom bude... ten tvoj nick ťa vystihuje... čistá schizofrénia! musí to byť ťažké, úprimnú sústrasť a prajem tvrdé nervy, snáď sa ti podarí vyhrabať z tej temnoty
@12pusinka16 nenavidim fetakov ani nic spolocne s niecim co je chemickejsie alebo silnejsie (skratka nebezpecnejsie pre moj psychicky alebo fyzicky stav) ako trava a pivo!lebo nepotrebujem skoncit na tabletach ako on ...po anti depresivach a newem com este...takeho cloveka o mur a gulu do hlavy ajk hovori moj dedo....a piko nenanvidim najviac a som na to az alergicky ked to len pocujem.takze taka podradna osoba jak nejaky fetos nestoji o to byt tolerantny....keby hulis prosim no nie hentake sracky co sa ludia z toho opustaju.
@malcharek konzervatívny....skoro ako názor mojej babky . Takéto názory majú ľudia ktorý sa na to iba htrajú pred druhými a necítia to tak ale majú potrebu pod tým vystupovať, alebo ľudia čo mali od malička všetko a boli obalovaný do cukrovej vaty . Takým len prajem skoré vyzdravenie po návšteve reality .
ale myslim ze moje dovody boli dost logicke! (hahaha ako si fandim
obcas jednoducho pocit ze zivot musim uzavriet ze dosiahol maximum ze lepsie uz nebude. alebo tuzba zistit co je dalej. alebo dajake ine na ktore si nepamatam, ale vtedy mi pripadali byt strasne dolezite.
v kazdom pripade to nikdy nesuviselo s udalostami ktore sa mi v zivote stali, skor s dementnymi myslienkovymi pochodmi. (v pripade nejakej udalosti typu rozchod, rozvod rodicov, kamaratka ma nema rada a zrusili mi oblubeny serial a tak podobne mam skor chut utiect z domu!
a dakedy pred rokom/ dvoma som mala take stavy ze som sa bala vyjst na ulicu, lebo som sa bala psychopatov.
a inak aj teraz to na mna obcas dolahne a zacnem intenzivnejsie uvazovat.
a celkom nedavno som mala pocit ze umriem, ze smrt pride v pomerne kratkej dobe sama v hocijakej podobe. a doteraz na uplne neopustil.
ale vacsinu casu si poviem - este som nespravila nic zmysluplne, este musim zit... a ono to prejde same.
ale pochybujem ze by som sa dokazala zabit, i ked, pravdaze, nikdy nehovor nikdy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
79 komentov
ale nemala by som odhodlanie zabiť sa.
jednak sa to prieči mojím morálnym zásadám a na druhej strane nemám rada ani bolesť a ani napätie či môj pokus bude úspešný.
no .. na smrť taktiež ako aj @popolcek myslievam každý deň no nie spôsobom, žeby som sa chcel zabiť. Len uvažovanie, aké to bude po smrti a premýšľanie nad zažitím živej smrti
a žiť na anridepresívach je tiež pičovina pretože po čase ich budeš musieť vysadiť, a väčšina sa potom psychicky zrúti a zas je tam kde bol
krásne že?
@camilla takže posledný rok a pol sú ilúzia hej? liečenie, úteky z domu, rozpredaný byt a kopec ďalších vecí?
a o tých antidepresvach ti to vravím z vlastnej skúsenosti, keď som bol na liečení bral som antipsychotiká a antidepresíva, keď som sa dostal von vysadil som ich a potom som znova začal brať
ale myslim ze moje dovody boli dost logicke! (hahaha ako si fandim
obcas jednoducho pocit ze zivot musim uzavriet ze dosiahol maximum ze lepsie uz nebude. alebo tuzba zistit co je dalej. alebo dajake ine na ktore si nepamatam, ale vtedy mi pripadali byt strasne dolezite.
v kazdom pripade to nikdy nesuviselo s udalostami ktore sa mi v zivote stali, skor s dementnymi myslienkovymi pochodmi. (v pripade nejakej udalosti typu rozchod, rozvod rodicov, kamaratka ma nema rada a zrusili mi oblubeny serial a tak podobne mam skor chut utiect z domu!
a dakedy pred rokom/ dvoma som mala take stavy ze som sa bala vyjst na ulicu, lebo som sa bala psychopatov.
a inak aj teraz to na mna obcas dolahne a zacnem intenzivnejsie uvazovat.
a celkom nedavno som mala pocit ze umriem, ze smrt pride v pomerne kratkej dobe sama v hocijakej podobe. a doteraz na uplne neopustil.
ale vacsinu casu si poviem - este som nespravila nic zmysluplne, este musim zit... a ono to prejde same.
ale pochybujem ze by som sa dokazala zabit, i ked, pravdaze, nikdy nehovor nikdy.