pamatam si ze som mal 40°, lezal som v posteli a pozeral na ct2 dokument o eskimakoch, ako sa tam mnozili, lovili tulene a zabijali sa navzajom, potom som zaspal a mal som pocit akoby zo mna niekto daval dole perinu a ja som opustal svoje telo, ale potom som sa rychlo zobudil a nic D
zápal pľúc a cez 41°C to bolo..mama volala už záchranku,ale povedali,že mi to klesne a neviem čo, proste neprišli,ale ibalgin a obkaldy pomohli. Každopádne už to zažiť nechcem :/ veľmi blbý stav.
mala som tuším okolo 41, keď som bola malá, asi v prvej triede... a moc si to nepamätám, len to, že mi ju zrážali studenými obkladmi a bola som v tom obklade zamotaná, na tom som mala deku, oco ma niesol na rukách z kúpeľne do spálne a ja som drkotala zubami a opakovala "žima mi je žima"
Zeleny mimozemstan (vyska asi 45cm, 2 tykadla s gulickami na konci, velke oci, navyse bol kresleny) siel okolo, cely bol od nieco hnedeho a nadaval nieco v tom zmysle, ze uz nikdy nepojde cez odpad. Brutalny zazitok.
Keď som bola malá....a bolo to dosť kruté. Musel prísť lekár k nám domov a pamätám si, že rodičia ma balili do plachty (mokrej; bŕ studená). Nepríjemná skúsenosť.
jou, ako dieta ma balili do studenej plachty.. potom som schytala v puberte chripku a mala som nabeh na 40 tak som sa sla osprchovat nech to zrazim.. pustila som na seba teplu vodu a klepala sa od zimy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
42 som tusim este nemala
odvtedy som ani cez 38 nešiel
Zeleny mimozemstan (vyska asi 45cm, 2 tykadla s gulickami na konci, velke oci, navyse bol kresleny) siel okolo, cely bol od nieco hnedeho a nadaval nieco v tom zmysle, ze uz nikdy nepojde cez odpad. Brutalny zazitok.