Mali ste niekto od Garnier tento šampón? ako ho hodnotíte?
GARNIER- ultra doux 5 rastlín.
Vyzerá dobré a zdravo tiež. Vadilo by keby ho používal muž? Je na tom niečo škodlivé alebo ták?...Z 15 eurového šampónu z lekárne BIODERMA NODÉ G, ktorý by mal odstrániť tvoriace sa suché lupiny na temene, prestal pri
ja si myslím, že v pohode. ale ja som človek, čo si šampón vyberá podľa vône a keď nemám šampón/prachy, tak si v pohode umývam hlavu aj sprchovým gélom a je mi to všetko jedno
@obliviate tak pretoze urcene pre zeny su inaj zlozene a muzske tiez preto by mohol mat zly ucinok, alebo sposobit daco.
@stenatko ten mam ja od dixi a tak isto ako jeho bioderma proti lupinam aj moj lopuchovy tvori lupiny a drazdi mi pokozku. Najprv dobre ale teraz ich mam dost na 4.den
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
@stenatko ten mam ja od dixi a tak isto ako jeho bioderma proti lupinam aj moj lopuchovy tvori lupiny a drazdi mi pokozku. Najprv dobre ale teraz ich mam dost na 4.den
@uspavanocka najprv musi najst take co mu pomaha