Zdravím, neviem kde som počul o filme Bony a klid že tam hraje ta pesnicka Relax dont do it. Vzdy som si myslel ze sa to pise Bonnie a Clyde jak ta mafianska dvojica.
Mal iste podobne zmiesaniny, nie len vo filme.
Jasné, často som v pesničkách´počula iný text úplne nezávisle od môjho levelu angličtiny
A ako malá som bola v tom, že onen Jupiterov mesiac je Gynamedes a moja rodinka, ktorú som obťažovala svojimi special interests, ma v tom pár rokov nechala.
A bola som v horibilne vysokom veku, keď som pochopila, že MHD premáva oboma smermi (Na základnú školu som si dovidela z okna a s rodičmi sme chodievali autom, no.)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Mal iste podobne zmiesaniny, nie len vo filme.
A aj ten Bony a klid
A ešte plno ďalších, len si teraz neviem spomenúť :/
A ako malá som bola v tom, že onen Jupiterov mesiac je Gynamedes a moja rodinka, ktorú som obťažovala svojimi special interests, ma v tom pár rokov nechala.
A bola som v horibilne vysokom veku, keď som pochopila, že MHD premáva oboma smermi (Na základnú školu som si dovidela z okna a s rodičmi sme chodievali autom, no.)