mala som jedno megasuper, z Nemecka, a zabudla som ho v škole
potom som mala ďalšie, z číňáku, a to vydržalo dlho, ale niekto ma okašľal, že každé zvieratko môžem mať len päťkrát, takže som si chcela najskôr vyčerpať tie nepekné zvieratká (a potom sa pokazilo)
a minule som si nejaké chcela kúpiť v hračkárstve a chceli zaň 600 korún, môj život už nemá zmysel
@strangelady ak to moje nájdem môžem ti ho poslať môžeš si vybrať z až 9 zvieratiek ale asi som tam zabudol v tom baterky tak predpokladám že sa roztiekli, teda ak je to u tých hodinkových možné
@schizoofrenik presne kvôli tamagochi x( nikto mi ho nechcel kúpiť a vždy po jarmokoch ho mal každý a ja nie, hoci som ho vždy chcela
ja som hračky neničila x/ jedine barbie, tým som trhala hlavy a nohy ^-^
@aenrel hah nemusíš x) z 9? :0 ty vole ^^ u hodinkových neviem, ale u tých "normálnych" to tak platí. zabudla som si ich vo vysielačkách a už sú kaputt x(
Áno, volal sa tuším Dinkie Dino, bol odzačiatku pokazený, lebo sa nikdy nedožil plného veku a vždy bez príčiny umrel (no neporazilo by vás?) A vyzeral nejak takto
mala som jedno asi mesiac a som sa on tak poctivo starala len raz ked sme mali ist do kostola tak som ho musela nakrmit a tak som nechcela ist na omsu,tak ho moja matka chytila hodila von oknom ,mne tresla po zadku a potom som sa v kostole cely cas modlila aby mi ho nas pes nezozral,no sice ho nezozral ale aj tak uz nefungovalo
chcel som, ale naši mi povedali, že predsa máme plný dvor živých zvierat a mám sa hrať radšej s nimi - uvedomil som si, že majú pravdu a nechápal som spolužiakov, ako ich to baví, a už vôbec keď plakali, že im zdochlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
» www.uloz.to/hledej/?q=tamag...
mám 19 a chcem tamagoči.otvorene sa priznávam !
len ma naštvalo, keď som to dopracovala k vysokému veku a vtedy došli baterky, to bolo nešťastie! :/
..kvak..
potom som mala ďalšie, z číňáku, a to vydržalo dlho, ale niekto ma okašľal, že každé zvieratko môžem mať len päťkrát, takže som si chcela najskôr vyčerpať tie nepekné zvieratká (a potom sa pokazilo)
a minule som si nejaké chcela kúpiť v hračkárstve a chceli zaň 600 korún, môj život už nemá zmysel
ja som ich mal asi 5 a vždy som to za dva dni rozbil...
rozbil naschvál, či len tak? x/
@aenrel nemusíš hah x) z 9? :0:0 neviem či u hodinkových, ale mne sa kvôli tým iným takto pokazili vysielačky x´(
ja som hračky neničila x/ jedine barbie, tým som trhala hlavy a nohy ^-^
@aenrel hah nemusíš x) z 9? :0 ty vole ^^ u hodinkových neviem, ale u tých "normálnych" to tak platí. zabudla som si ich vo vysielačkách a už sú kaputt x(
snáď dostanem na narodeniny
Pre ilustráciu - Furby
mne sa vždy pokazilo :/
to zlte najviac ku stredu