Nie. Ja som nikdy ešte nemal kliešťa, neviem či som mal také šťastie alebo akosi nie som ich typ. A to pritom chodím do prírody celkom často ale asi kde bývam ja, tak ich veľa nie je, lebo neviem ako inak si to vysvetliť.
@laurikaaa najnovšie už boreliozu prenášajú aj komáre takže je to jedno. A teoreticky aj v meste môžu byť na dakych stromoch, popadaju zo psa s ktorým bol niekto v lese, parku. Su to spiny
Len po mne liezol, tak som ho zo seba sfukol. Inak neviem o tom, ze by som mal. Tak dufam, ze sa nemylim. Nastastie som uz aspon proti encefalitide zaockovany. Mna maju celkom radi mrchy. Minuly rok som si ich na jednom treku mal snad zo 8.
@laurikaaa aj v meste, niekde v parkoch alebo ja neviem urcite.
@barky Kamo kliešte nechodia po stromoch, to je pičovina, babské povedačky Kliešte sa vyskytujú takmer výhradne len vo vysokej tráve, pretože oni neskáču, ako nám to tvrdili, ale čakajú na steblách trávy s nohami nastavenými tak, že ty ich v podstate naberieš na seba
Uz som mala, v Rakusku na lyzovacke akoze vonku uz bolo tak 23 stupnov cez den, ale nebola som v lese.. Nastastie nebol hlboko a isiel pinzetou lahko vybrat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Že byt / centrum mesta / nákupy atď. Proste žiadna príroda (park) len mesto...
@laurikaaa aj v meste, niekde v parkoch alebo ja neviem urcite.