Nedávno som si jedny zadovážil, čierne. Sú elegantné. Už som ich mal v meste a aj na návšteve. Je to iný image. Treba si na ne zvyknúť. Všetci sa ma pýtali, že koľko som za ne zaplatil.
To "peterkoo" na nohách nosíš obuté čo? Topánky (z kože) si v živote nemal? Nemáš ani peňaženku, opasok, obal na mobil, ... (tiež z kože)??? Asi žiješ mimo planéty ZEM.
Kožené nohavice sú super. Neviem, prečo prevláda názor, že by ich mali nosiť len gay-ovia. Na "západe" je bežné, že chalani nosia kožené gate. U nás prevládajú predsudky. Bohužiaľ.
Samozrejme ze ich nosim. ziadny divny pocit. nosia sa pohodlne. Kozene nohavice su ako kazde ine, samozrejme zalezi na strihu ci vyzeraju sexy. Aka ustirca? Kozeny gay a kozeny hetero sa da poznat na prvy pohlad. Na motorke predsa nepojdem v nejakych tenkych sustakoch. Rybarov tiez nepovazujem za vojakov, aj ked nosia maskace.
Peterkoo: ake chudence ziverata? niesom vegetarian. Dnes som mal bravcove parky. Lev tiez zabije antilopu na jedlo. To je priroda. Do koze sa obliekali uz neandertalci. To maju zabit prasa na maso, aby ludia mali co jest a kozu spalit? Nech sa vyuzije. Zabit jelena na trofej, krokodila, alebo norky na kozuch je ina vec. S tym nesuhlasim.
Kožené nohavice sú fajn, nosím ich a cítim sa v nich super. Súhlasím s názorom že prevládajú predsudky, čo je fakt škoda, lebo každý by mal nosiť oblečené to, v čom sa cíti najlepšie. Čo na tom či to je gay alebo nie, všetci sme ľudia a užívajme si kým môžeme.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Kožené nohavice sú super. Neviem, prečo prevláda názor, že by ich mali nosiť len gay-ovia. Na "západe" je bežné, že chalani nosia kožené gate. U nás prevládajú predsudky. Bohužiaľ.
jeto ta najsexi vec na svete ci ich ma baba alebo chalan vzdicky ma vzrusuju
Peterkoo: ake chudence ziverata? niesom vegetarian. Dnes som mal bravcove parky. Lev tiez zabije antilopu na jedlo. To je priroda. Do koze sa obliekali uz neandertalci. To maju zabit prasa na maso, aby ludia mali co jest a kozu spalit? Nech sa vyuzije. Zabit jelena na trofej, krokodila, alebo norky na kozuch je ina vec. S tym nesuhlasim.