držanie malého množstva pre vlasnú potrebu by nemalo byť klasifikované ako priestupok ani ako trestný čin.. a je len otázkov času kedy sa šluky zlegalizujú =P
@sonnyscorop podla môjho názoru to vôbec nieje tak..nahodou, dost sa naučím,ked som sfajčena to si len človek musí byt vedomí, ze je v pohode..a je v pohode!
Nikto nedal ani odpoved na otázku, prečo je marihuanna zakázaná!!! a to ma najviac sere! ...ale zakázané ovocie chutí najlepšie
@sonnyscorp skôr alkohol ničí psychiku tráva tomu kto ju nevie fajčiť a kto ju nevie fajčiť ten by ju fajčiť nemal =D zavislá si tak či tak dlhodobým fajčením vtedy ti može ničiť psychiku akurát tak =D
sandy114 sú to svine buzerantské! Keby aspoň také vysoké tresty za to neboli! Za zabitie človeka dajú rovnaký trest ako ked máš pri sebe gram ... Nasrat na takýto štát!
@sonnyscorp na každého vplýva inak.. a o nikom neviem že by mu to "zabilo" psychiku.. niekoho to otrieska riadne a potom ostane vygumovaný ..to je pravda.. ale tiež to nieje vždy tak..lenže osobne nikoho takého nepoznám..všetci tí ľudia takí sprostí už boli..
Ono to môže zmeniť tvoj život, pohľad naň.. no nič ti to nezabije..
NIKTO kto to skúsil to neoľutoval.. teraz nikoho nenavádzam, len konštatujem
Zatiaľ nie, nehúliacia časť obyvateľstva zjavne nie je dostatočne pripravená/tolerantná na zmenu v tejto sfére ľudského pôsobenia.
Mimochodom, myslím, že bežnému priateľovi konopného kvetu to môže byť úplne ľahostajné, pretože či už budú za pestovanie tejto rastliny sekať ruky alebo udeľovať rád čestného rytiera, rásť bude aj naďalej. A oheň horieť taktiež.
@b0ng , @ejmidv a @ibot0x hej, veď záleží od toho, ako to človek využíva.. veď ja proti tráve nič nemám, nech si ju húli kto chce a ako chce, kým tým neubližuje ostatným ja som tiež za jej legalizovanie, ale od 18....
len poznám človeka, ktorý keď bol mladší, tak húlil trávu a teraz trpí schizofréniou... proste keď to človek moc preháňa, tak to nie je dobré...
@7 marihuana,že zabíja mozog? marihuana ti tak akurát oslabuje krátkodobú pamäť,ale ked si dá človek pauzičku tak tá pamäť sa znova spraví to alkohol ti zabíja mozog,konkrétnejšie mozgové bunky a tie sa ti už neobnovia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Alkohol človeku škodí viac..zomierajú na to ludia, ale z toho vedu nerobia!
Ked uz ..bud nič, alebo všetko!
ale marihuana ti zase zabíja mozog a psychiku ..
Nikto nedal ani odpoved na otázku, prečo je marihuanna zakázaná!!! a to ma najviac sere! ...ale zakázané ovocie chutí najlepšie
@ibot0x máš u mňa jeden bezvýznamný bod
Zastávam názor,že čo človek dokáže vypestovať,to by mal aj slobodne užívať.
Teda ak by sme marihuanu-malé množstvo nemali užívať,tak by nám nebolo by dovolené ani ju vypestovať.
Alkohol narobí viac škody ako ozaj malé množstvo trávi.
Nemal by nám nikto klásť odpor a mal by sa urobiť nejaký ústupok,veď je to choré.
Za malý kúsok ísť na 3 roky,to len u debilov môže byť správne.
Pre somariny sa takto zdržiavajú súdy a celý systém.
Ono to môže zmeniť tvoj život, pohľad naň.. no nič ti to nezabije..
NIKTO kto to skúsil to neoľutoval.. teraz nikoho nenavádzam, len konštatujem
a pritom alkohol sa predava sa na kazdom rohu a je to v pohode
Zatiaľ nie, nehúliacia časť obyvateľstva zjavne nie je dostatočne pripravená/tolerantná na zmenu v tejto sfére ľudského pôsobenia.
Mimochodom, myslím, že bežnému priateľovi konopného kvetu to môže byť úplne ľahostajné, pretože či už budú za pestovanie tejto rastliny sekať ruky alebo udeľovať rád čestného rytiera, rásť bude aj naďalej. A oheň horieť taktiež.
len poznám človeka, ktorý keď bol mladší, tak húlil trávu a teraz trpí schizofréniou... proste keď to človek moc preháňa, tak to nie je dobré...
a alkohol je najväčšie svinstvo :/