@sugy1 Už im dochádza inšpirácia, očividne . A bol aj niekto ZA s nejakým vhodným argumentom? (A čo, boli ste proti sebe v týmoch a použila Tvoju vetu po Tebe ?)
Námorníctvo často spravuje aj výskumné ponorky, čo znamená, že aj takéto výskumné ponorky sú súčasťou flotily... podobne ako vzdušné sily prevádzkujú v civilizovaných krajinách lietadlá pre VIP ich existencia by sa dala ospravedlniť, kvôli vede, resp. prieskumu "slovenského dna mora".
Ak máte intelektuálne inferiórneho oponenta v debate, tak názor, že Sr potrebuje ponorkové loďstvo môžete obhájiť.
Samozrejme dalo by sa argumentovať aj v prospech držby ponoriek so schopnosťou odpaľovať balistické rakety, ako prostriedok zadržiavania a tým posilnenia politického hlasu SR, ale proti tomu možno zniesť argument ekonomickou neefektívnosťou... Ale ak by sme boli bohatá krajina s politickými ašpiráciami, tak by sa to dalo ospravedlniť, keďže ponorky s bal. raketami neslúžia na boj proti lodiam, ale majú podobný účel ako strategické bombardéry a silá s raketami.
@12 + som chcel dodať efektivitu obrany ak by ponorková flotila u nás, bola dostatočne utajená. Pri napadnutí by nikto nepočítal s tým, že by sme použili ponorky ako raketové silá
@mm47 rôzne slovenské priehrady. Priestor na to tam je. A písal som len o využití ako raketového sila. Nič viac. No samozrejme, najlepšie riešenie su ponorky na výskumné účely + možno turizmus
seriózne jednoznačne áno, odkúpiť akuly od rusov, 688mičky od amíkov, namontovať prídavné héliové balóniky, a budeme prvý štát so vzdušnou ponorkovou jednotkou a nikto nás nikdy neporazí
@semhamforas radsej postavim silo kde nebudu mat obsluhujuci depky ponorka ako silo je uplne odveci neefektivna vec. A zrejme aj tak sa neda len tak jebnut ponorku do nejakej priehrady.
@mm47 tak preto vojaci robia psychotesty+nejaká betonová miestnosť tiež nie je lahodiaca pokojnej duši
A dá sa všetko, len to treba chcieť, pokiaľ sa jedná len o rozmery, tak to by problém nebol. Problém by nastal pri vypúšťaní priehrady počas údržby. No aj to by sa dalo oriešiť
@semhamforas ale to je proste cele odveci , ked to ma len stat tak nemusi mat ani pohon , bola by to len nehybna plechovka , keby musela mat tak zbytocne minanie na palivo , nebodaj este aj jadrove.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Ak máte intelektuálne inferiórneho oponenta v debate, tak názor, že Sr potrebuje ponorkové loďstvo môžete obhájiť.
Samozrejme dalo by sa argumentovať aj v prospech držby ponoriek so schopnosťou odpaľovať balistické rakety, ako prostriedok zadržiavania a tým posilnenia politického hlasu SR, ale proti tomu možno zniesť argument ekonomickou neefektívnosťou... Ale ak by sme boli bohatá krajina s politickými ašpiráciami, tak by sa to dalo ospravedlniť, keďže ponorky s bal. raketami neslúžia na boj proti lodiam, ale majú podobný účel ako strategické bombardéry a silá s raketami.
@tikalok našťastie som bol proti
Nemám dostatočný počet kvalifikovaných pokorkáčov
A dá sa všetko, len to treba chcieť, pokiaľ sa jedná len o rozmery, tak to by problém nebol. Problém by nastal pri vypúšťaní priehrady počas údržby. No aj to by sa dalo oriešiť
To radsej drbnem raketu pod zem a mam pokoj.
Ďakujem, práve sa stávaš 33tím človekom, čo ma na birdzi považoval za chlapa
ale myslím, že ako nápad je toho hoden, takže sa prikláňam ku áno