Prečo je v našej krajine tak strašne ale fakt že strašne málo cudzincov? Je to tým, že nemáme pamiatky? Že zme neznáma / malá krajina? WTF, však aj v Budapešti je 1000x viac cudzincov ako v Bratislave.
Vôbec tu nevidím rôzne rasy ako: indovia, černosi, a
Prave ze v BA mas cudzincov viac ako vela. Dokonca mam obcas pocit, ze v noci sa lahsie dohovoris po anglicky ako po slovensky. A ak sa ti nahodou zda malo aziatov, tak chod do vietnamskych stvrti v BA. Dost mozno sa ti ich tu zda malo, lebo vietnamci a cinania su nonstop v praci a makaju ako sroby
A ze je tu malo africanov budme len radi....
lebo Slovensko je ekonomicky v prdeli a navyse tu cudzincom hrozia rasisticke utoky. vobec sa im necudujem, o co lepsie sa mozem mat ked nie si v BA ale o 60 km zapadnejsie, navyse ked mas Schengen a vsade rovnake legislativne podmienky...
Hmm, všetko čo som chcel povedať, tu už bolo povedané...
Možno ak by išlo o dovolenkujúcich cudzincov, tak by to mohlo priniesť, viac pracovných miest, čo by mohlo byť fajn.
Lenže, aj keď sa tu dajú pozrieť nejaké časti, napr. Tatry, alebo možno BA, poprípade nejaké iné turisticky zaujímavé veci.
Veľa je zanedbaných, služby sú tu aké sú.
@Petoooooooooooo v Brne je veeeela cudzincov a to neratam seba a Slovakov no asi pre to, ze ani co sa tyka prace, nie je u nas tolko moznosti... nemam pocit, ze by bolo vela super vysokych firiem v BA .... @tangerina uz si bola na Slavine, na Zeleznej studnicke alebo tak? ba nie je az taka hrozna
@alysia jj, na slavíne som bola asi stokrát a neviem čo je na ňom také úžasné, že o tom všetci furt hovoria a každý tam tak strašne chce ísť čo je to, lebo ja som si fakt nevšimla
@Petoooooooooooo
nemám ten pocit, v Balve žijem celý život, a mám pocit, že sa z roka na rok stáva atraktívnejšou aj pre cudzincov.. možno nie len cestovaním, ale aj vďaka mojím hobbies som sa za posledný rok spoznala veľa mladých ľudí aj zo západnej Európy, ktorí sem prišli za prácou... začalo tu pôsobiť viacero medzinárodných firiem...
aj keď od kamaráta som počula, že ich sem treba prilákať na veľké platy, trebárs taký manažér, čerstvý absolvent VŠ zo zahraničia tu má aj trikrát väčší plat ako Slovák s niekoľkoročnou praxou..aby to bolo proste porovnateľné s platmi v ich krajine... neviem, prečo ich sem ťahajú, ale mám pocit, že zahraničné firmy tu chcú mať "svojich" ľudí..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
A ze je tu malo africanov budme len radi....
zvyšok Slovenska je oveľa zaujímavejší
2. Určite by som ako cudzinec nešiel do blavy
3. Chýbajú ti tu?
Možno ak by išlo o dovolenkujúcich cudzincov, tak by to mohlo priniesť, viac pracovných miest, čo by mohlo byť fajn.
Lenže, aj keď sa tu dajú pozrieť nejaké časti, napr. Tatry, alebo možno BA, poprípade nejaké iné turisticky zaujímavé veci.
Veľa je zanedbaných, služby sú tu aké sú.
čo je na Londýne anglické? (rečnícka otázka)
@tangerina uz si bola na Slavine, na Zeleznej studnicke alebo tak? ba nie je az taka hrozna
je tam pekne, ale tiež neviem, prečo sa všetci chcú fotiť pri pamätníku sovietskych vojakov
nemám ten pocit, v Balve žijem celý život, a mám pocit, že sa z roka na rok stáva atraktívnejšou aj pre cudzincov.. možno nie len cestovaním, ale aj vďaka mojím hobbies som sa za posledný rok spoznala veľa mladých ľudí aj zo západnej Európy, ktorí sem prišli za prácou... začalo tu pôsobiť viacero medzinárodných firiem...
aj keď od kamaráta som počula, že ich sem treba prilákať na veľké platy, trebárs taký manažér, čerstvý absolvent VŠ zo zahraničia tu má aj trikrát väčší plat ako Slovák s niekoľkoročnou praxou..aby to bolo proste porovnateľné s platmi v ich krajine... neviem, prečo ich sem ťahajú, ale mám pocit, že zahraničné firmy tu chcú mať "svojich" ľudí..
» cs.wikipedia.org/wiki/Železná_...