Ahojte, potrebujem poradiť. Bol niekto na Malorke v tomto mesiaci ? Chceli by sme s kamoškou ísť, ale neviem,či tam nebude chladno... Niekto nejaké skúsenosti alebo nepočul niekto od známych ? Za každú info dakujem ! Príp. poraďte inú destináciu
Tak poradím ti Marseille, to je supič mesto na Juhu FR. Paríž, Nice..
V Taliansku viem ti odporúčiť Veronu, Florenciu.
V Chorvátsku Makársku, Pag, Krk, Split.
A teraz si vyber destináciu, ktorá ťa oslovila, a ti môžem obšírnejšie napísať do TS. Na Marseille, Makársku a Pag mám ešte stále konktakty na ubytko.
Tak, ak myslíš mesiac jún v týchto destináciach.. tak prevažne v Chorvátsku v takom čase nie je ešte najteplejšie. V Marseille sú pekne teploty v takom čase. Neviem ti povedať na isto, ale zvyčajne na prelome júna a júla v prípadne tropic horúčavy koniec júla a začiatok augusta. Ale, kebyže ti z tých destinácii, ktoré som tu napísal, tak určite navštiv Marseille, Florenciu a klasika Makarsku. Pag je ostrov, kde sa to hemží zábavou a hlukom.. kopec pláží.. atd. Keby dačo, píš. Ti poradím, resp. hodím kontakt.
ja som zažila mallorcu v auguste s 22 stupňami, s tým asi treba počítať, skôr bude chladnejšie ako teplo. ak chcete 100% istotu, choďte radšej v septembri, vtedy sú tiež lacnejšie ceny (ak napr. kvôli tomu nechcete ísť cez hlavnú sezónu), ale rozdiel je v tom, že more aj zem sú vyhriate ešte z leta
v španielsku som bola koncom júna a brala som si aj oblečenie kebyže bolo chladno ale super topka teplo bolo
malorka je na tom podobne s tým, že treba čakať dažde, ktoré tam sú dosť časté a z toho aj vyplýva trochu ochladenia
ak tam ideš vezmi si radšej oblečenie na aj-aj a bude dobre
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
V Taliansku viem ti odporúčiť Veronu, Florenciu.
V Chorvátsku Makársku, Pag, Krk, Split.
A teraz si vyber destináciu, ktorá ťa oslovila, a ti môžem obšírnejšie napísať do TS. Na Marseille, Makársku a Pag mám ešte stále konktakty na ubytko.
malorka je na tom podobne s tým, že treba čakať dažde, ktoré tam sú dosť časté a z toho aj vyplýva trochu ochladenia
ak tam ideš vezmi si radšej oblečenie na aj-aj a bude dobre