a nieje to vzadu vždy... ako v ktorej knihe.. niekedy su vzatu obrázky z minuleho čisla.. ked máš malé čísla tak ti nezostáva nič iné iba hladat hladat a počítat
Ja som sa to chcela strašne dlho naučiť a nikto mi to nechcel vysvetliť s tým, že "na to musíš prísť sama".. a strašne som bola na to naštvaná, proste som len chcela, nech mi ukážu, ako to robia oni!
A potom som prišla na to, že mali pravdu. Fakt na to človek musí nejako logicky prísť sám, tiež sa mi to nejakým zázrakom podarilo a teraz lúštim ostošesť, ale tiež by som to nevedela vysvetliť
Súhlasím s @h8u tiež tomu chápem, ale neviem to vysvetliť. Ale viem len také tie zakladne, už všeliake kde su medzi čislami aj tie trojuholničky, tak tým nerozumiem.
A ako hovorí @sugy1 najlepšie je nájsť plný riadok/stĺpec alebo aspoň čo najviac zaplnený a od toho sa odraziť. Ale niekedy je fakt ťažké niečo také nájsť. Ale fakt na to každý jedine príde sám, lebo vysvetluje sa to veľmi ťažko a každý má svoj vlastný systém.
ja viem iba take, co sa koncia s trojuholnikmi, lebo tam ti to tak napovie, ked bude ten trojuholnik nejak natoceny, tak inak nemoze ist ten co bude zvislo, ak henten je vodorovny trebars, a potom domalujes cele stvorce, ale len same stvorce neviem
@jozkahajek Jéj aj ja ich milujem A rob to takto.. Vždy začni ten riadok, kde máš veľké číslo, napr. 20. Odpočítaj si 20 polí z hora, zaznač posledné. Potom odpočítaj 20 polí zdola a zaznač posledné. A tie, ktoré sú medzi nimi vyfarbi. Tam 100% bude tá dvacina. Je to logické. Keď máš napr. 30 riadkovú krížovku a máš tam napísané číslo 20, tak určite vieš že 10 bude voľných. A tých stredných 10 musí byť vyfarbených. 10 na jednu aj na druhú stranu ti ostane. To sa časom ukáže, kde ďalej budú pokračovať. A takto to rob, potom skúšaj z druhej strany dokombinovať.
Nvm, raz sa ma to otec pokusal naucit, ale nejak som to nepobrala. Najskor ich lustim intuitivne na freestyle a riadim sa pravidlami, ktore v tej chvili vymyslim.A ked pochopim, ze som to pokazila, tak podla fantazie vymalujem policka, ze co z toho bude
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a nieje to vzadu vždy... ako v ktorej knihe.. niekedy su vzatu obrázky z minuleho čisla.. ked máš malé čísla tak ti nezostáva nič iné iba hladat hladat a počítat
A potom som prišla na to, že mali pravdu. Fakt na to človek musí nejako logicky prísť sám, tiež sa mi to nejakým zázrakom podarilo a teraz lúštim ostošesť, ale tiež by som to nevedela vysvetliť
A ako hovorí @sugy1 najlepšie je nájsť plný riadok/stĺpec alebo aspoň čo najviac zaplnený a od toho sa odraziť. Ale niekedy je fakt ťažké niečo také nájsť. Ale fakt na to každý jedine príde sám, lebo vysvetluje sa to veľmi ťažko a každý má svoj vlastný systém.
Takže musím na to prísť sám??