Ahojte, maľuje tu niekto na sklo? Potrebovala by som poradiť... Pamätám si že ako menšia som na tábore maľovala najskôr na igelit a potom som to odlepila na sklo... Pôjde to tak aj s obyčajnými farbami na sklo či treba nejaké špeciálne? + neviete kde by s
presne tak, stačia ti obyčajné farby na sklo a maľuj na euroobal, ak to necháš minimálne deň postáť tak to odtiaľ pôjde ľahko dole, a nalepíš to kam treba
@smajdalf nie je to jednoduchšie lebo napríklad keď robíš keramiku, hrnčeky, alebo aj na okno, sa ti lepšie pracuje na stole kde nič netečie, nekrúti sa, nie je oblé a taak
dajú sa tie farby kúpiť aj po kusoch, nemusíš celé sady. v da vinci ich majú bohate, ale mysli na to, že najskôr sa "kreslí" kontúrovacou farbou, a potom tie obrysy vypĺňaš. tá kontúrovacia je v niečom trošičku iná, takže si určite kúp jednu vyslovene na to
neviem, či nutne musí byť tá kontúra, ale je to tak krajšie a ona je aj označená ako kontúrovacia, lebo s ňou sa zas nedá vyfarbovať... má proste trochu inú konzistenciu
@ladyfox mne to bolo vždy jednoduchšie priamo na sklo, keď som to odlepoval z fólie vždy sa mi to potrhalo alebo sa mi to uhlo keď som to lepil na sklor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ale urobila si mi teraz naladu na to, uz sto rokov som to nevytiahla, asi to zajtra vytiahnem a daco si nakreslim
a predlohy najdes na nete, kopec, pogoogli
v papierku som si kúpila sadu farieb a k nim bola tá fólia aj predlohy,ja som to robila podľa toho
@acvd43xa7w vdaka za radu idem googlit a aj nieco vytvoris potom daj vediet rada si kuknem tvoje diela
presne tak, stačia ti obyčajné farby na sklo a maľuj na euroobal, ak to necháš minimálne deň postáť tak to odtiaľ pôjde ľahko dole, a nalepíš to kam treba
dajú sa tie farby kúpiť aj po kusoch, nemusíš celé sady. v da vinci ich majú bohate, ale mysli na to, že najskôr sa "kreslí" kontúrovacou farbou, a potom tie obrysy vypĺňaš. tá kontúrovacia je v niečom trošičku iná, takže si určite kúp jednu vyslovene na to
tie farby mam odlozene na fare len ich musim pozriet ci nie su po zaruke
neviem, či nutne musí byť tá kontúra, ale je to tak krajšie a ona je aj označená ako kontúrovacia, lebo s ňou sa zas nedá vyfarbovať... má proste trochu inú konzistenciu
@ladyfox mne to bolo vždy jednoduchšie priamo na sklo, keď som to odlepoval z fólie vždy sa mi to potrhalo alebo sa mi to uhlo keď som to lepil na sklor