S priatelom sa blizi nase 5. vyrocie a zvazujem, ze ako darcek by som dala namalovat obraz podla nasej spolocnej fotky. Pride mi to ako pekny napad a kedze spolu uz aj byvame, bolo by to taktiez pekne zutulnenie by
v bratislavskom auparku pravidelne sedáva chlapík čo maluje ľudí podla fotky (odfotí si ich a namaľuje zakiaľ zákazník nakupuje). Lenže on ich maluje ceruzkou. Avšak si myslím že vie maľovať aj štetcom a ak nie, tak určite pozná niekoho kto vie.
Alebo ak by si zašla na výšku kde sa učia maliary a tam sa opýtala nejakých šikovných študentov... Myslím že by boli radi ak si trocha privirobia a ani by neboli drahý
@7 , 8, 9 na to som sa vas nepytala. nemyslim to v zlom, ale aspon sa snazim vymysliet nieco trochu originalne. nie retiazky, prstene, plysaky alebo ine kraviny.
materialne veci nemaju vyznam, priatel si moze kupit co chce a aj si to kupi, ako typicky chlap. vylety a rozne zazitky sme uz tiez absolvovali. ale ak mi viete este nieco poradit, tak sem s tym. budem len rada.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
materialne veci nemaju vyznam, priatel si moze kupit co chce a aj si to kupi, ako typicky chlap. vylety a rozne zazitky sme uz tiez absolvovali. ale ak mi viete este nieco poradit, tak sem s tym. budem len rada.