ale zas nie daky tazky make-up... zvycajne nieco take, ako tuna na fotke... pouzitych kusov kozmetiky je dost, ale vsetko len tak trosku, s mierou, jemne farby, ziadne hrube vrstvy alebo nanasanie make-upu na celu tvar a podobne...
Chcela by som začať používať ceruzku na obočie kedže každé mi rastie trochu inak a neviem to proste vytrhať do pozadovaného tvaru nad jedným obočím mám jazvu a tam mi tie chlpky ešte len začínajú rásť a preto ho mám nižšie a tenšie než druhé...baby dali by ste mi nejake rady čo sa tyka tohto? Proste bojím sa, že budem vyzerať neprirodzene. Chcela by som to len trochu dotiahnuť, aby to vyzeralo lepšie, ale stále prirodzene. Možete mi poradiť aj ohladom konkrétnej značky..a ako vyskúšať odtien aby som vedela ktorý mi bude sedieť?
Do školy nič ,lebo som ráno lenivá. Keď idem von tak ako kedy ,ale zvyknem len čiernu ceruzku na oči a keď idem na nejakú oslavu tak zvyknem si dať BB krém, špirálu, čiernu ceruzku a občas aj tiene.
@whistle skus to najprv radsej tenkym stetcom a hnedym tienom (idealne ale nejakym doseda)... ja si inak obocie aj pristrihavam, aby malo pekny tvar (mam dlhe chlpky). ale pouzivam ceruzku, mozes vidiet aj na foto, toto je ash blonde od catrice, som s nou velmi spokojna a myslim, ze farebne sadne vacsine dievcat, lebo vacsina ma prirodzene zhruba nejaku svetlohnedu farbu... no a potom je technika o tom, ze jemnymi kratkymi pohybmi (to je jedno ci hovorime o ceruzke alebo stetci) postupne vykreslis obocie a nakoniec prejdes stetcekom, aby si vycesala prebytocny pigment.
Viac ako linku nope. Občas tiene ale to fakt málokedy. Pery musím mať namaľované stále aj keď len nejakou hrozienkovou mastičkou, pretože pukajú a tak keď mám na nich niečo mastné tak menej krvácajú.
@whistle skús tiene na obočie, ja mám aj ceruzku, aj tiene, a mne sa tiene zdajú oveľa lepšie
nemusíš mať ani tiene na obočie, stačia ti obyčajné, a nejaký tenký štetec
podla mna to maju zeny ovela lahsie, daju si spiralu trochu make-upu a hned su krajsie ak to vyzera prirodzene...
dakujem tomu, kto vynasiel vsetky zenske vylepsovaky
niečo ako @8
najčastejšie BB krém, ceruzka na obočie, linka alebo hnedá ceruzka, špirála, prípadne lesk na pery, hotovo
ale zase toto potrebujem aby som mala aspoň trocha ľudskú podobu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a sú rána keď sa nalíčiť "musím" lebo situácie počas dňa si to proste vyžadujú.
ale tak bežne korektor, trošičku makeupu, špirálu a balzam na pery
@whistle skús tiene na obočie, ja mám aj ceruzku, aj tiene, a mne sa tiene zdajú oveľa lepšie
nemusíš mať ani tiene na obočie, stačia ti obyčajné, a nejaký tenký štetec
dakujem tomu, kto vynasiel vsetky zenske vylepsovaky
najčastejšie BB krém, ceruzka na obočie, linka alebo hnedá ceruzka, špirála, prípadne lesk na pery, hotovo
ale zase toto potrebujem aby som mala aspoň trocha ľudskú podobu
Dakujem vám dačo poskúšam a uvidím aký bude výsledok