chcem vediet aký je váš názor. Začnem thak že mám chalana ktorý chodil z holkou 8 mesicacov...a už sa k nej niekolko krát vrátil...A aj ked mi vraví že sa k nej už nevráti ale newem lebo mal dobrý vztah z nou aj jej mammou anewem čo mám robit...
@wiqus - pozorný môže byť ale najskôr do tej doby kým nedosiahne svoje - a určite nemusím zdôrazňovať čo chce skoro každý chlap dosiahnuť. Dávaj si pozor (tým myslím ochranu)
Je s tebou asi len preto, aby ona žiarlila. A ja furt nechápem, prečo tie malé pipky potrebujú stále s niekým chodiť, čo sa cítia také menejcenné, alebo sa potrebujú pretŕčať aké su už dospelé ?? No povedz sama...
@wiqus keď má teba tak to proste nerieš. a nerieš tú babu. keď si s ním začala chodiť musela si aj vtedy vedieť o tomto. tým že si sa s ním dala dokopy si vlastne dala najavo že terz chceš byť jeho ty a keď ti hovorí že chce teba tak mu skús veriť. a keď to nezvládne tak sa stne to čo sa stať aj tak má. tak tu už nerieš pičoviny, veď podľa toho čo píšeš sama vieš čo vlastne odneho chceš a keď s ním už si tak akoto že ho nelúbiš? to ti ide vážne len o jebanie bozkávanie a objatia? a keďže je k tebe pozorný znamená to asi že ťa má rád no nie?
23 no mám ho velmi rada...Musím priznat že v poslednej dobe som si ho strašne oblubila proste mám ho príšerne rada...a myslím že máš pravdu nebudem to riešit
myslím že ty si len forma jeho osobného pokusu či môže mať ešte aj iné dievča okrem toho ktoré mal dovtedy... keby som chcel byť hnusný tak poviem, že si len prestupná stanica, ale nebudem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov