Malý problémik s jednou piesňou :D....asi od Nirvany?
lol......som z toho trocha mimo......ale mohla by mi nejaká dobrá duša pomôcť..pesnička Half The Man I Used To Be a Nirvana......čo to má spoločné.....bo som našla, že tá pieseň je od nich.....a potom ma kdosi za to zetrel, že to od nich nieje.....som z t
newem,ale ked si to vyhladas v google,vzdy to vyjde akoze od nirvany..tak asi od nich,len mozno ze to je song,ktory nebol vydany na albume,aale,fakt neviem
ja som bol a stále trochu som fanatik do nirvany myslim ze to nebude ich skladba.. to bude mozno podobny pripad ako asshole alebo opinion electric version co su tiez podvody
mayo a grietusha: dakujem ze ste im to povedali lebo uz som mala v plane rozpisat sem strasnu furu nadavok ze si takto mohli pomylit cobaina so scottom weilandom.....takže je to ako už povedali Creep od STP
22:neviem ja osm to este nikde nevidela uvadzane ako piesen od nirvany....fakt netusim....ale asi preto ze ludia co to pomenovavali....boli mierne nahlupnutí.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
fuj, ako si to mozete mylit?!
Ja som to vedel skor!
18.: Nie všetci sme taký zdatný....tak dobre .....že si tie nadávky odpustila......
ale mimochodom...preco to potom preboha je uvadzane ako piesen nirvany?...neni to trocha mimo?