@admin prosim ta zmaz toto forum, ludia, ktory nie su zvyknuty na ojeby na nete a hlavne na SCREAMEROV mozu dostat sok... ja som ho cakal, dovod? rilis kratke a kludne, nudne pomale, relaxujuce... predzvest screamera...
a ty @l0l0mir si dobry KOKOT ked tu davas take videa...
BTW mnou to myklo, ale len preto lebo som nevedel uplne kedy vyjde, ale akonahle dievcatko zachadzalo bolo mi jasne ze bude waaaa
WTF ?? Také koko*iny neznášam. Nejaký naivný puberťiak zavesil na internet trápne video ktoré akože má vystrašiť ľudí. Noo tak novinka : Nie je to ani strašidelné ani zaujímavé, a ani vtipné keď už.
@l0l0mir si uvedomujes ze taketo videjka mozu niekomu sposobit infarkt? aj ked som cakal screamera som sa zlakol, tak si predstav co urobi nejake 11 rocne dievca co si to pozrie a nebude to cakat? naco si to sem vobec daval? naschval tu strasis uzivatelov, IMHO to nie je sranda...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
a to mna len tak hocico nevystrasi vsak som odchovana na hororoch
a ty @l0l0mir si dobry KOKOT ked tu davas take videa...
BTW mnou to myklo, ale len preto lebo som nevedel uplne kedy vyjde, ale akonahle dievcatko zachadzalo bolo mi jasne ze bude waaaa