@plavam_zivotom dobre uznavam prehnala som to s tou obezitou ale zase nadváha tiež nie je bohviečo.. ja sa cítim obézne pri 70/170 .. ale tak to je môj problem psychicky
ja mam 58 a 170 cm a pridem si uz "obezna" miestami lebo hovno robim len sa valam a robi sa mi brucho, aj ked to "obezita" nie je v pravom slova zmysle
ved a ked sa citis sama zo sebou fajn nemyslim si, ze musis riesit nazor druhych, mna nazor druhych tiez nezaujma ked ja som spoko
@dzeeejn U teba to naozaj je problém, čo si všímam už dlhšie, uisťujem ťa, že si štíhla a aj veľmi pekná A myslím, že to isté by povedalo 99 percent ľudí.
@marcello1111 u žien sa to takto neudáva, u žien sa udáva -10 kg, to znamená 58... samozrejme tým nechcem tvrdiť, že to je nejaká super univerzálna formulka
@nikkaaa pri tvojich mierach by som to tak nenazval to si len tak myslíš.... myslím si osobne, a to sa týka aj blogerov.... dalšia vec. pokiaľ si v období kedy rastieš ešte, potrebuješ rozne mineraly a vyživu. od dvadsiatky nerastieš tušim. Tvoju otázku by som bral trochu s rezervou, pretože by som povedal, že si podvýživená. mnoho dievčat má s tým problémy s pubertou, a keď prídeš do veku... 27 trebárs, a budeš chcieť mať deti, možno ich nebudeš mať. práve preto, lebo ženy sú nie že chudé, tenké, ale podvýživené by som povedal. ja by som jedol na tvojom mieste tukové jedlá. nie preto, aby si možno pribrala ale preto, aby si vládala. daj si otázku. pre ženy to sa nehodí, ale pozri. bola by si schopná pracovať na stavbe kde sa betonuje? asi ťažko. (žena ma iny typ svaloviny ako muži) ja by som na mieste žien v nijakom prípade nedržal diéty lebo sú zbytočné a nemajú efekt. lepšie je, keď človek schudne, alebo priberie prirodzenou cestou... jesť výživu, ak je niekto extremne chudý nemá význam. prečo... podáš vyššiu fyzickú aktivitu, odpadneš. hotovo.
Toto je pohodka
Úprimne je jedno hlavné je ako sa cítiš
Ďalšia vec je, že s pribúdajúcou vàhou sa budeš v očiach mužov zdať menej a menej príťažlivà. Nech si hocikto hocičo hovorí...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Jasne ze to neni vela
( lebo kebyze napisem ..nie..aj tak ta to neupokoji a budes si mysliet svoje )
Obezita moji zlatí vyzerá trochu inak, možno keby mala pri tej výške tak 88kg a viac.
ja mam 58 a 170 cm a pridem si uz "obezna" miestami lebo hovno robim len sa valam a robi sa mi brucho, aj ked to "obezita" nie je v pravom slova zmysle
ved a ked sa citis sama zo sebou fajn nemyslim si, ze musis riesit nazor druhych, mna nazor druhych tiez nezaujma ked ja som spoko
@dzeeejn nie, to skôr ty si bulímna
@dzeeejn 10 kg schudni a si doko
Úprimne je jedno hlavné je ako sa cítiš
Ďalšia vec je, že s pribúdajúcou vàhou sa budeš v očiach mužov zdať menej a menej príťažlivà. Nech si hocikto hocičo hovorí...