Ahojte
Som 19 ročné dievča a ešte nikdy som nemala chlapca. Bola som na "rande" a dokonca sa mi chlapec aj páčil ale aj napriek tomu som sa nechcela do vzťahu púšťať. Chcem mať jedného chlapca a navžd! Čo si o tom myslíte? .. a najmä vy chlapci?
ja si myslim ze je to v pohode to sa casom rozbehne neboj sa moj kamarat do 20 tiez nemal nijaku vaznejsiu znamost a o rande pocul tak mozno z rozpravania inych a teraz beha od jednej k druhej
a čo, mám 24 a to, že som nemala ani len nepriateľa, má nesmierne výhody:
- nemusím riešiť, či som alebo nie som tehotná
- menej hádok
- viac voľného času
- žiadne opletačky ohľadom svadieb atď.
- nesmierne množstvo príležitostí na vtipkovanie ohľadom vlastnej budúcnosti, napríklad už mám vybraté plemeno mačiek, čo budem chovať a celkom sa teším
Podla mna sa takto dopracujes pravdepodobne ku velkemu sklamaniu v jeden den Nie vsetky vztahy mozu vyjst a napriklad je dobre mat nejake skusenosti, ako riesit problemy a komunikovat, ked uz stretnes niekoho, s kym to budes mysliet naozaj vazne. Kludne sa predtym trochu zabav. ^^
no boooze....ved zeny do 30-tky to maju ovela lahsie ako muzi... ja som mal nanajvys 2-rocnu snahu o jednu slecnu, ktora ma tahala za nos a popri tom si stihla oskusat aspon 5 frajerikov a nakoniec sa na mna vysrala, lebo si nasla jedneho zbohatlika a uz nepotrebuje nikoho
@truelovewaits že je to tá najnáročnejšia predstava na partnera. Nemôžeš čakať od neznámeho človeka, že sa o teba vydrží zaujímať tak dlho. Existujú vzťahy, ktoré tak fungujú, ale väčšina vzťahov stroskotá. Nejde o to, že sa oplatí čakať na pravého, to proste na prvý pohľad nevieš. Ale nebráň sa príjemným citom. Najmä nehádž všetkých do jedného vreca. Ak ťa niekto nechce, neznamená, že sa mu nepáčiš. V tvojom veku sú chalani dosť nerozhodní.
veru maju a ulovia co sa im zapaci a este sa stazuju ze zrovnopravnenie zien, to len ja mam pocit ze my sme ti skutocne utlacani ? ... bohaty maju pekne frajerky / modelky, to je pravda ... @newcomer
Aj ja mám 19 a ani ja som nemal .. a chcem .. a nemusí byť na celý život .. stačí ak bude pár rokov so mnou - teda dovtedy, dokým mu bude so mnou dobreeeee a mne bude dobreeee s ním ... ale žiadny ma nechce, tak som sám!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Som 20 ročný chlapec a taktiež som ešte nikdy nemal chlapca. Nebol som s žiadnym na rande a ani nepôjdem, nechcem chlapca.
- nemusím riešiť, či som alebo nie som tehotná
- menej hádok
- viac voľného času
- žiadne opletačky ohľadom svadieb atď.
- nesmierne množstvo príležitostí na vtipkovanie ohľadom vlastnej budúcnosti, napríklad už mám vybraté plemeno mačiek, čo budem chovať a celkom sa teším
No, niektorí ľudia si povedia, že ten pravý sa možno ešte ani nenarodil