Mám 25 rokov a som ešte stále panic. Sú v živote samozrejme horšie "problémy". Ale zase roky 20-tie má človek len raz v živote a je to frustrujúce, že vo fyzicky najlepších rokoch nemávam sex. Veľmi mi to podkopáva sebavedomie vo všetkom ostatnom.
@Laurikaaa Povedal by som, že žiaľ to bude najjednoduchšie asi s tou štetkou. I keď neviem kde nájsť nejaké, čo vyzerajú k svetu. A nechcel by som od nich niečo chytiť. Ak ide o frajerku, čím je človek starší, tým je to ťažšie. Ženy nemajú absolútne záujem o panicov.
Chod za kurvou..tiez som isiel a to uz v 19 tich mi to islo na mozog byt panic..tie 20 te narodeniny su ta hranica ze po nich byt furt panic je uz dost na picu...25.. To si predstavit neviem 25 napis mi spravu a mozem ti poradit.. Ludi co ti budu hovorit picoviny ze mas cas ze to nevadi a podobne absolutne nepocuvaj!!! Okrem ineho aj ked uz raz clovek je na tomto pojebanom svete tak logicky si chce vyskusat co najviac toho a sex je pritom uplne zakladna fiziologicka potreba!! Je to proti prirode nesexovat..napis mi ts..
@virgingalactic nic nechytis...discotekove radodajky maju viac chorob ako ptofesionalne prostitutky, kondom je 99% ochrsna proti pohlavnym chorobam.. Rozhodne to odporucsm...nebudes sa tyzdne, mesiace srat s nejakou zenou s jej naladami atd..plus este profesionalka ta vide lacnejsie ako investicie do beznej zeny pokym by doslo k sexu...navyse pri frajerke by si bol v strasnom strese- co ked sa nepostavi...co ked sa za 30 sekund spravim..co ked sa jej to nebude pacit... Nic z toho nemusis riesit..sam som prisiel o panictvo s luxusnou stetkou 3 tyzdne pred 20 narodeninami a bolo to supet vobec toho nelutujrm, praveze jeden z top zazitkov
@orolbielohlavy Je to síce riešenie na zbavenie sa panictva. A asi to bude najlepšie urobiť. Ale pokiaľ ide o nejaký sexuálny vzťah, "profesionálka" sa mi zdá finančne neudržateľná, nemám na taký životný štýl. Lebo dobre, prvykrát budem mať sex s ňou, a druhykrát s kým? Ide o to, aby neviem som sa asi naučil získať nejako ženu. Chápeš. Taktiež keď budem niekoho mať v budúcnosti možno, a sa ma bude pýtať, s kým som to robil prvykrát, tak mi to bude blbé povedať. Nie každý to vie pochopiť podľa mňa, že som bol za profesionálkou.
@virgingalactic mozes klamat vymysliet si nejaku historku alebo povedat pravdu .. Rozumny clovek to pochopi hovorim mna z toho islo jebnut uz bv 19..nedokazem si predstavit 25...
@kosmiklove Jasné, v živote sú horšie problémy. Ale trápi ma to no. Niektorí ľudia sexujú už od 14-tich. Napíšem to tak: Keďže som panic nemal som sex nikdy, to znamená ani pred 15-tkou, ani v 16-tich, ani v 17-tich, ani v 18-tich, ani v 19-tich, ani v 20-tich, ani 21-tke ani v 22-ke, ani v 23-ke, ani v 24-ke, ani v 25-ke. Všetko krásne mladé roky života. Verím, že nie som jediný, ktorý by bol v mojom veku frustrovaný, ak by bol panic. A s každým rokom je to horšie a horšie. To strašne ovplyvňuje ostatné aspekty v živote. Či už vedome alebo podvedome. Na jednej strane je to pekné ak si človek povie, že je mi jedno čo si ľudia myslia. V 99% vecí je mi to fakt jedno čo si myslia ľudia o mne. Ale v tomto sa cítim fakt trápne, priznať, že ešte som to nemal.
@Wewo - Ano súhlasim. Tým, že sa s niekým vyspím za peniaze, nie je dlhodobé riešenie problému. Stále nebudem vedieť zbaliť nejakú žensku. Neže by som mal problém komunikovať alebo baviť sa so ženami, len neviem nejak v nich prebudiť ich záujem o mňa.
Inak ludia ja som presvedceny ze ten priemerny vek prveho sexu u slovaka NEcigana (!!) nie je vobec az tak nizky ako si niektori myslia..naozaj tak ako sa stava ze niekto sexuje v 14 tich tak bezne sa tu medzi nami vyskytuju aj panici nad 20... A snad viete co je PRIEMER. Dvaja co prvy x v 15 tich a k tomu dalsi co az v 25 a PRIEMER je z toho 18!! Podla mna je ten fakt priemerny vek u chlapcov 17 alebo skor si myslim ze 18 a u dievcat 17.. Aj bezne v maturitnych triedach este polka ludi sex nemalo...17 u dievcat a podla mna az 18 u chlapcov... Ja som uz stretol aj 34.. Ten vypriemeruje na vek 18 piatich co mali prvy sex v 15 tich...
@Wewo Nebudem klamať nie som nejaký adonis, ale určite si nemyslím, že by som bol škaredý. Verím, že som nejaký priemer aspoň. No ale asi nie som veľmi spoločenský človek. Keď si to tak zhrniem, asi sa neviem baviť so ženami. Nikdy o mňa neprejavovali nejaký evidentný záujem, nikdy som nebol stredobodom pozornosti, vždycky som bol vynechávaný a mal pocit outsidera.
@wewo s tym taktiez suhlasim a urcite nielen ja ze sex sam o sebe je precenovany...je to prijemne ale zase nie az tak uplne super-mega ze by sa z toho clovek isiel posrat...fakt napriklad ak si vazne vyborne vyhonis tak ani medzi tym nie je az taky obrovsky rozdiel, oktem toho ze sa mozes dotykat zeny a mas ju pri sebe atd...
+ navyse este je to aj celkom dost fyzicky narocne... Ak 20-30 minut ty sam sexujes, jebes zenu ( vykonavas ty svojou panvou pohyby von-dnu-von-dnu) po pol hodine si aj fyzicky dost zniceny a spoteny jak hovado
@Vladqog Áno, tak by som to chcel najradšej. Vyvinúť aj nejakú aktivitu, úsilie a získať si ženu. A sex ako čerešnička na torte. Lebo platiť si za kurvu, to je jak hrať počítačové hry a používať kódy. Ale ak má chalan 25 rokov je to veľmi ťažké. Žiadna žena proste nestojí o neskúseného chlapa. Proste nechápem tomu mne to pripadá od žien strašne blbé a egoistické, lebo každý normálny človek vie pochopiť, že praxou sa človek všetko dobre naučí. A proste to tak je. A sú to kecy, ak nejaká žena povie, že jej by sa páčilo, ak by vedela, že ona bola prvá. To je obrovská hlúposť. Jedna vec, čo žena povie, a druhá vec je to, ako naozaj by sa zachovala a realita je úplne iná.
a nemaš nejaku kamošku čo by ti pomohla? nechcem vyzerať ako troskový uchylak ale keby mam kamošku ktoru toto tak veľmi trapi a normalne by mi to vysvetlila ja by som jej kludne podal pomocnu ruku, aj iné pomocné veci (ja viem, som (viem byť) dobrý kamarát)
no a potom nie je fakt na škodu zapracovať aj na takých tých schopnostiach ktoré by ti pomohli nejakú dostať ... hovorim samozrejme o určitej skupine žien ktorým ide len o to prevažne ... a v konečnom dôsledku ak by stroskotalo absolutne všetko, tak by som asi poradil @2 ... vec sa má tak že môžeš naivne čakať na zázrak alebo až si myslíš že ťa to niekam psychicky rapidne posunie (čo nehovorim že nie) tak sa o to pričiniť ... len si dávaj pozor, na koho sa zameriaš ...
@Melancholik Ak som sa niekedy opýtal nejakej dobrej kamošky, tak mi chladnokrvne povedali že s panicom by v živote nepošli.
No a neviem aké schopnosti máš na mysli, aby mi pomohli nejakú dostať. A neviem asi odhadnúť ženy, ktorá patrí do tej-ktorej skupiny. Ženy vedia prekvapiť.
Myslím si, že niekedy je lepšie byť voči ženám neúprimný a nehovoriť im o tom, že človek je neskúsený. Možno by na to ani neprišli ak by k niečomu došlo.
@virgingalactic@27 maš pravdu ... no a ako taku odhadnuť? je to taká na ktorej vidiš že ti bez problemov dá, len musíš splňať nejaký zakladny baliček, zväčša to nie je vôbec náročné pretože sa jedná o dosť povrchné a lacné záležitosti, bez-hodnotné
a tie schopnosti voči nim som myslel tak že ... nauč sa ,,baliť,, ... ale na to neexistuje objektivne nič, len ak ti ide len o sex tak sa zameraj len na lahšie ženy
len ma mrzí ...a vždy ma bude mrzieť že ludia čo takto uvažuju prichadzaju o jednu z tych najkrajších zážitkov a skusenosti ... a to je prvá sexuálna skúsenosť spojená s láskou ...
No takto, ja som ako ty, dokonca ešte horšie, lebo som aj škaredá sama sa čudujem, že mám muža a nie som panna...
Ja len toľko som chcela, že ani ja neviem nadväzovať vzťahy a ani nie som typ, za ktorým sa obzerá 3/4 chlapov a v mojom prípade fungovali 2 spôsoby: môj prvý vzťah sa vyvinul z kamarátstva. ja som ho vypočula, keď bolo treba a naopak, a postupne sme sa natoľko zblížili, až sme sa taknejak do sebaa pozaľúbovali...
A ten druhý spôsob, môj aktuálny vzťah vznikol cez internet, tu na Birdzi - najprv to bol náhodný internetový "známy", akých už veľa bolo a veľa bude.. ale po čase sme sa jeden druhému so všetkým zdôverovali a v čase, keď sme sa prvý krát stretli, už sme do seba boli v podstate platonicky zaľúbení
Keby som ktoréhokoľvek z nich len tak stretla na ulici ako cudzích ľudí, asi by nikdy medzi nami nič nebolo... asi nie u každého funguje len tak si niekoho vyhliadnuť a osloviť
tak urcite sa tym nechval, na druhej strane, ked jej bude na tebe zalezat, tak si tie prve skusenosti s tebou odtrpi... skus byt najprv atraktivny, ked stretnes kravy, co sa ta na toto budu vypytovat, tak ich neries, s takou to aj tak nema vyznam... no ale je to tazka cesta. Najjednoduchsie to maju borci co sa im postavi pri hocijakej škrate, takú zbali po dvoch tyzdnoch posilovania hockto, len musia vydrzat obcas strasne kecy od nich a ukazovat sa s nimi ...
@30 Kedysi som to stavil na priateľstvo a "lásku". A výsledkom toho bolo, že som tak akurát zanevrel na svoj sociálny život, lebo kamaráti a iné ženy ma nezaujímali.
Nie je to "choroba".
Skutočné vzťahy sa aj dnes dajú stavať na predmanželskej čistote.
Taká skúsenosť potom pomôže dvom ľuďom, lepšie znášať nejaké ťažkosti vo vzťahu (choroba, šestonedelie, odlúčenie...)
ak ta to potesi, tiez som si nevrzol odkedy som prestal chodit po diskotekach. tak nejak som zistil, ze vlastne nemam predstavu, ako nadvazovat vztahy s novymi ludmi a beztak - co si budeme klamat - triezvu jednorazovku bez klucov od audi alebo xichtu brada pitta aj tak nezriesis. vztah neprichadza do uvahy, jednak som sa zaprisahal, ze uz nikdy viac sa nepokusim nijaku zbalit a potom, keby sa aj nejaka odhodlala k baleniu mna, nenapada mi, na com by nas vztah mohol byt zalozeny, a preto by sa do par mesiacov urcite rozpadol. esteze mame profesionalky, no.
čo ti poviem, život máš taký, aký si ho spravíš, ked by si ho fakt tak velmi chcel, už by si ho mal, takže si myslím, že to pre teba nie je až také podstatné, ako to tu prezentuješ
ja v tom problém nevidím, poznám aj ludí čo majú 25 a čakajú na výnimočný prvý sex s epic love ich života
@orolbielohlavy tak ale vazne..povedzme, ze vyzeram k svetu, no nie az tak dobre, aby som vztahy zakladal cisto na tom..a na povahe asi sotva, dlhodobo udrziavam vztah fakt len s niekolkymi ludmi, z toho drviva vacsina je aj po 5+ rokoch stale len v hladine "kamarat" (rozumej nemam nic take ako "najlepsi kamarat"), cize pre vztah nepouzitelne. a s ludmi, ktori boli povedzme "lepsi kamarati" som sa pomerne rychlo prestal stykat, lebo jednoducho niesom schopny zit s takou formou etickej zodpovednosti. nevravim, ze by som nechcel, ale nedokazem. som proste useless pre vztah.
@orolbielohlavy niekto filozofuje nad normalnymi vecami a niekto nad tym, ake lieky musi zozrat, aby mohol pretiahnut kurvu. (To len tak na margo melancholika).
Tak ale do piči načo im hovoríš že si panic keď vieš že ich to odradí? Normalne more ich spracuj dajte sa dokopy všetko jak ma byť a potom ju pozvi k sebe že by ste sa mohli zabaviť. Keby sa nespravila ani trochu tak to zvalíš na to že si zlý v posteli. Ak sa s tebou kvôli tomu rozíde tak to nevadí Achievement: Sex si unlockol a to je to čo chceš nie?
kamo ved to im ani nehovor, ked im povies ze si v 25 rokoch panic tak vycitia, ze nieco je s tebou ine tak sa drzia dalej, aj ked nic s tebou byt nemusi ... proste jej to povedz az po tom a ked utecie tak aspon uz nim nebudes pri dalsej alebo ked sa ta pred tym spytaju tak nejak hraj zahadneho ... aj ked neviem ci problem je zrovna v tom, ze nim si .... prinajhorsom tu mas stale partnernaurovni
@orolbielohlavy rodicia sa posnazia a najdu mu zien kolko bude treba ... druha vec je ci sa mu budu pacit, ale ak bude cakat coraz viac uz si nebude moct moc vyberat
@notme pise: "co si budeme klamat - triezvu jednorazovku bez klucov od audi alebo xichtu brada pitta aj tak nezriesis."
ale poriesi len musi pouzivat mozog, ale to vacsina z vas asi nema.
Ani nevies o co prichadzas @Orolbielohlavy ti dobre radi ak to chces hned zaplat si kurvu, alebo lepsie chod do bordelu s litrom a vytrtkaj aspon 5 dievcat, ak si z BA tak chod do harleyu to je podnik kde chodia vydate panicky, ktore uz nebavi manzel a chcu zatrtkat. tu nejde o to stratit poctivost, ale zatrtkat si jak DIVA SVINA!!! ak sa bojis pohlavnych chorob tak ostan panic. Lebo slovenske dievcata trtkaju zasadne bez gumy aj ked ste sa predtym videli len 2 hodiny.
Tiež som panic v 22, kamarát 24 tiež. Bavili sme sa v čom je problém, ale iný kámoš (22), čo sa ukazoval aj so škratou von, aby si zasunul, nás vysmial a vidí, že v tom obaja nemáme jasno. Ten mi poradil len jedno, musím babe hádzať komplimenty, žiadna žena neodolá lichoteniu, hoci si mrzký ako vlkodlak, zapáčiš sa jej. Takto som prišiel o prvú frajerku, keď jej začal lichotiť iný chalan, keďže som bol s ňou pohádaný, pár dní sme sa nebavili a chalan to využil. Hovorila, že sa jej ani nepáčil, ale začala s ním chodiť...
To, že som panic, mi dáva pociťovať aj rodina narážkami, že keď budem takýto, nikdy si nenájdem babu, alebo dievča si cení, keď môže byť prvá, alebo musíš byť líder a mať systém v živote.
Vždy som bol nesmelý, dievčatá to na mne videli a priamo sa ma pýtali, že ty si ešte nemal babu, čo? Už dlhšie hľadám niečo, čo mi zvýši sebavedomie, aj sestra mi poradila, aby som si našiel dáku babu čisto na sex, inak mi to bude liezť na mozog. Nuž neviem, kde takú nájdem, peniaze na profesionálku nemám, jedine, keby sa našiel sponzor
@orolbielohlavy Má 25, ak teda reálne má, a zdôveruje sa s tým na internetovom fóre... myslím, že ho treba odkázať len na rodičov, tí by mohli poznať najlepšie jeho stav. Vývinu.
@notme zbalil som aj jednorazky na sex a nie raz a nemam ani Audinu, ani BMW ani, ani jachtu ani 4poschodovu vilu na madeire ani nie som ziadny chuan karlos III. mal som jednoducho plan a isiel som si podla toh, ako hovorim treba pouzivat hlavu, byt kreativny think different. este nieco?
@74 Tak mi porad ako na to. Konkretne. Ja tiez nemam majetky, nie som bohaty a pod. a nechcem túto nevýhodu používať ako výhovorku. Fakt poraď ako, poraď mi nejaký plán. Alebo to napíš do správy.
@xxar3s vidis, nemoze byt kazdy taky obdareny ako ty az je cloveku cudne, ze nemas na praci nic lepsie, ako pokracovat v konverzacii, o ktoru opacna strana evidentne vobec nestoji. necaka ta pred domom stado lacnych dievcat tuziacich po tvojom dotyku, alebo take nieco?
@melancholik Raz som takto skúsil pomôcť kamoške. Ponúkol som a odpoveďou mi bol solídny backhand na ucho. Odvtedy som "vyjebané prasa" a nebaví sa so mnou...
Moja kamarátka má ten istý problém. Nemá síce 25, ale aj tak má už dosť rokov, aby jej to bolo trápne. Je mi jej ľúto, keď sa spolu o tom bavíme, lebo sa z toho síce smeje, ale vidím jej to v očiach. Je z toho smutná. A pritom je pekná. Jediný jej problém je v tom, že sa hanbí chalanov, pretože sa toho bojí, že je ešte "neskúsená" (alebo ako to nazvať) a nemá to za sebou, pretože sa žiadnemu neozve, A točí sa to s ním dokola.
Netuším síce ako vyzeráš, ale poradím ti jedno - nebuď hulvát, buď milý a svoj, trochu sa uprav a opi sa.
(nečítam všetky predchádzajúce komenty, takže to tu už možno - dúfam - odznelo)
Podľa mňa sa nájde žena, ktorá to ocení a možno aj ona na tom bude rovnako. A vôbec to nebude nejaká zarytá kresťanka, ale úplne v pohode baba, ktorá len nemala šťastie na chlapov...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
82 komentov
no a potom nie je fakt na škodu zapracovať aj na takých tých schopnostiach ktoré by ti pomohli nejakú dostať ... hovorim samozrejme o určitej skupine žien ktorým ide len o to prevažne ... a v konečnom dôsledku ak by stroskotalo absolutne všetko, tak by som asi poradil @2 ... vec sa má tak že môžeš naivne čakať na zázrak alebo až si myslíš že ťa to niekam psychicky rapidne posunie (čo nehovorim že nie) tak sa o to pričiniť ... len si dávaj pozor, na koho sa zameriaš ...
No a neviem aké schopnosti máš na mysli, aby mi pomohli nejakú dostať. A neviem asi odhadnúť ženy, ktorá patrí do tej-ktorej skupiny. Ženy vedia prekvapiť.
a tie schopnosti voči nim som myslel tak že ... nauč sa ,,baliť,, ... ale na to neexistuje objektivne nič, len ak ti ide len o sex tak sa zameraj len na lahšie ženy
Ja len toľko som chcela, že ani ja neviem nadväzovať vzťahy a ani nie som typ, za ktorým sa obzerá 3/4 chlapov a v mojom prípade fungovali 2 spôsoby: môj prvý vzťah sa vyvinul z kamarátstva. ja som ho vypočula, keď bolo treba a naopak, a postupne sme sa natoľko zblížili, až sme sa taknejak do sebaa pozaľúbovali...
A ten druhý spôsob, môj aktuálny vzťah vznikol cez internet, tu na Birdzi - najprv to bol náhodný internetový "známy", akých už veľa bolo a veľa bude.. ale po čase sme sa jeden druhému so všetkým zdôverovali a v čase, keď sme sa prvý krát stretli, už sme do seba boli v podstate platonicky zaľúbení
Keby som ktoréhokoľvek z nich len tak stretla na ulici ako cudzích ľudí, asi by nikdy medzi nami nič nebolo... asi nie u každého funguje len tak si niekoho vyhliadnuť a osloviť
Hľadaj si dievča, v 25-ke by to nemal byť ešte taký problém, možno máš len privysoké nároky.
Skutočné vzťahy sa aj dnes dajú stavať na predmanželskej čistote.
Taká skúsenosť potom pomôže dvom ľuďom, lepšie znášať nejaké ťažkosti vo vzťahu (choroba, šestonedelie, odlúčenie...)
@13 @wewo - bude to mat už tzv. "odfajfknuté" )
ja v tom problém nevidím, poznám aj ludí čo majú 25 a čakajú na výnimočný prvý sex s epic love ich života
do ničoho sa nenúť, čo má prísť, príde...
ale poriesi len musi pouzivat mozog, ale to vacsina z vas asi nema.
Ani nevies o co prichadzas @Orolbielohlavy ti dobre radi ak to chces hned zaplat si kurvu, alebo lepsie chod do bordelu s litrom a vytrtkaj aspon 5 dievcat, ak si z BA tak chod do harleyu to je podnik kde chodia vydate panicky, ktore uz nebavi manzel a chcu zatrtkat. tu nejde o to stratit poctivost, ale zatrtkat si jak DIVA SVINA!!! ak sa bojis pohlavnych chorob tak ostan panic. Lebo slovenske dievcata trtkaju zasadne bez gumy aj ked ste sa predtym videli len 2 hodiny.
To, že som panic, mi dáva pociťovať aj rodina narážkami, že keď budem takýto, nikdy si nenájdem babu, alebo dievča si cení, keď môže byť prvá, alebo musíš byť líder a mať systém v živote.
Vždy som bol nesmelý, dievčatá to na mne videli a priamo sa ma pýtali, že ty si ešte nemal babu, čo? Už dlhšie hľadám niečo, čo mi zvýši sebavedomie, aj sestra mi poradila, aby som si našiel dáku babu čisto na sex, inak mi to bude liezť na mozog. Nuž neviem, kde takú nájdem, peniaze na profesionálku nemám, jedine, keby sa našiel sponzor
Netuším síce ako vyzeráš, ale poradím ti jedno - nebuď hulvát, buď milý a svoj, trochu sa uprav a opi sa.
Podľa mňa sa nájde žena, ktorá to ocení a možno aj ona na tom bude rovnako. A vôbec to nebude nejaká zarytá kresťanka, ale úplne v pohode baba, ktorá len nemala šťastie na chlapov...