Vytiahol som si vsetko co som nevedel. Sovencina poezia jeb a letel som nemcina jednlo ... to som tiez nechcel a o ostatnom ani vraviet Jednoducho ma opustilo stastie.
Rada. Zacni s tym co nevies. ja som sa neucil nic. Co som vedel som sa neucil a to co som nevedel na to som kaslal. A lutujem to
Ehm... mojej kamosky brat mal minuly tyzden akademicky tento ho caka maturita ale on len vzdy takto cele dni travil: Sa zobudil asi o 10.00, sadol za pc, isiel jest, isiel na WC, sadol za pc a tak alebo pozyval kamosov a zrali pizzuu
Cy3aha - tak nejak podobne to tusim vyzeralo u viacerych
skus si to ucivo nejak rozdelit a kazdy den si daj nejaky ciel, co sa chces naucit ..ja som tiez mala akademicky tento tyzden a cely tyzden som zabila dvoma predmetmi, ostantne som ani nevidela ..ale vela casu som dokazala stravit tym, ze som rozpravala,ako mam toho vela namiesto toho, aby som si sadla a ucila sa je to dost o psychike, treba sa prinutit
teoria (tj. ekonomika, doprava, informatika, geografia a kancelarska technika) 1
a prakticke (v mojom pripade SOČ) 1
takze som neskoncil az tak zle. Jedine co ma fakt sere, zte som si vytiahol na Slovencine Literarnu modernu s t oho som bol v pici ako fakt. Noc ex solitudo - Noc v samote ci ako to je zbierka jedine tu som si pamatal ta ma zachranila.
No a v pondelok si idem po maturitne vysvecenie a potom sa ucit na primacky na vysku
No super..literararnu modernu by som vedela ale osoatne jako vobec,zatial..literatury je strasnee velaaa .-// Xyxelin diky mooc no musim sa donutit ved predsa chcem zmaturovat necem ist zbytocne v septembri to by ma porazilo...no ale bude tento tyzden tazky..normalne vam zavidim ze to mate za sebou uz
Cez moj akademicky, kt. sa konal pred dvoma tyzdnami spominam velmi rada...
Kazdy den som spala do 10-11 potom zapala net. Neskor sa isla najest a mrkla na par otazok. Tzv. len precitala. Bo ucit sa je podla mna nezmysel. A potom som opat zapla net. Takto isiel kazdy den.
Predstavte si aj tak som si vybrala na slovencine 10, na ekonomike 10, a na nemcine otazku, kt. som prvu vedela 30. Myslela som si, ze si vytiahnem tiez 10...ale bohuzial nie..
Som spokojna s maturitou, mám to bez ucenie stacilo si len precitat a trosku vediet, kt. tam patrili a o co ide.
Kasko dakujem ti si ma trosku ukludnil noo my mame triednu co nas literaturu uci,vies aka prisna cele tie 4 roky?aj to je slabe slovo...strasne nas doslova "drala",len aby sme sa ucili...snad to bude okáá
verculka89-tak to si teda dobre dopadla ja som si dala slub ze od dnes sa ucim uz ale ked vidim tie vsetky temy je mi zleeee...vies ked 4 roky som sa neucila a teraz vsetko naraz to je dost ale ved nejako bolo,nejako bude uzi siii prazdninkyy a tu sloboduuu jaaaj to musi byt pocit paradny ze uz mas zmaturovane
To si ani nevies predstavit aky je to klud na dusi. Dnes som sa vyspala do 12... prvy krat v zivote som tak dlho spala. Normalne pocitam, ze mi to za chvilku bude chybat. Ale ja si isto rychlo najdem nahradu za to.
Prajem vsetko dobre na maturite, a aby si si vytiahla nejake pekne temy o kt. si niekedy aj pocula. A neboj ked je triedna vasa slovencinarka tak ti isto pomoze.
Verculka89:no paradaaa treba dospavat ved potom uz nebude kedy..uz budu ine povinnosti robotkaa,alebo vyska....a dakujem ti za tvoje povzbudive slovicka.) si vazne milaa krasny dnicek
Holyknight: nooo ved ano kto sa neucil treba aspon nieco dohnat.... odborne su celkom v poho to sa na teba isto volaco nalepilo no nie...a ta litika,ani nehovor do nej som sa ani raz nepozrela cez tie roky len ked priharalo,nebavi ma ten predmet bleee...a myli sa to vsetko...
Zuzanka17 pocuvaj ty Dolezite je, ze som vedel, ze basne boli poznacene smutkom b. topole, alebo nedelny obed ci co uz ani neviem .... ale zvladol som ju najlepsie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Vytiahol som si vsetko co som nevedel. Sovencina poezia jeb a letel som nemcina jednlo ... to som tiez nechcel a o ostatnom ani vraviet Jednoducho ma opustilo stastie.
Rada. Zacni s tym co nevies. ja som sa neucil nic. Co som vedel som sa neucil a to co som nevedel na to som kaslal. A lutujem to
skus si to ucivo nejak rozdelit a kazdy den si daj nejaky ciel, co sa chces naucit ..ja som tiez mala akademicky tento tyzden a cely tyzden som zabila dvoma predmetmi, ostantne som ani nevidela ..ale vela casu som dokazala stravit tym, ze som rozpravala,ako mam toho vela namiesto toho, aby som si sadla a ucila sa je to dost o psychike, treba sa prinutit
nemcina 4
teoria (tj. ekonomika, doprava, informatika, geografia a kancelarska technika) 1
a prakticke (v mojom pripade SOČ) 1
takze som neskoncil az tak zle. Jedine co ma fakt sere, zte som si vytiahol na Slovencine Literarnu modernu s t oho som bol v pici ako fakt. Noc ex solitudo - Noc v samote ci ako to je zbierka jedine tu som si pamatal ta ma zachranila.
No a v pondelok si idem po maturitne vysvecenie a potom sa ucit na primacky na vysku
A ak mam povedat pravdu, tak ti ktori boli po cele roky zly, a mrvili kazdeho, tak ti pomozu najviac na mature.
Cy3aha - super, tak to bude asi dobry ..ale je to aj pre mna povzbudzujuce, svita nadej
Kazdy den som spala do 10-11 potom zapala net. Neskor sa isla najest a mrkla na par otazok. Tzv. len precitala. Bo ucit sa je podla mna nezmysel. A potom som opat zapla net. Takto isiel kazdy den.
Predstavte si aj tak som si vybrala na slovencine 10, na ekonomike 10, a na nemcine otazku, kt. som prvu vedela 30. Myslela som si, ze si vytiahnem tiez 10...ale bohuzial nie..
Som spokojna s maturitou, mám to bez ucenie stacilo si len precitat a trosku vediet, kt. tam patrili a o co ide.
To si ani nevies predstavit aky je to klud na dusi. Dnes som sa vyspala do 12... prvy krat v zivote som tak dlho spala. Normalne pocitam, ze mi to za chvilku bude chybat. Ale ja si isto rychlo najdem nahradu za to.
Prajem vsetko dobre na maturite, a aby si si vytiahla nejake pekne temy o kt. si niekedy aj pocula. A neboj ked je triedna vasa slovencinarka tak ti isto pomoze.
btw k tej lit. moderne...mne slovina isla velmi dobre ale keby si vytiahnem lit. modernu urcite by som nemal 1...ved je to jedna z najtazsich otazok
a dopadol som takto
matika 3
slovina 3
informatika 2
franina 2
zavisi len od ucitelky ci ti poradi...mne radili okrem matiky!
a keby som si povytahoval co som vedel mal by som asi same jednotky...takze sa uc co nevies a precitaj co vies
btw som dopadol takto :
prakticka cast odbornej zlozky 2
slovina 1
anglina 2
teoreticka cast odbornej zlozky 3
Nemusis mi dakovat... ja sa snazim kazdeho nejako povzbudit. Robim to vzdy rada a som rada, ak niekomu psychicky a hlavne moralne pomozem...