Edwarda :d práve sa na mňa urazil že som na tú akentu s Robertom Pattinsonom dala áno... :/ ale ja ho v noci spracujem btw, týmto spôsobom sa ti chce ospravedlniť Edwardík môj! fakt som nechcela dať áááno :/::/:/:/
Na cestu mhdčkou, potom pusa cmuk na líce, mokré objatie, vonku prší, zatiahnutie za roh, zapalovať, blunt, bozk na pery cmuk, mokré objatie, vonku prší.
na pokoj vo vzťahu... na to poropzrávať sa s ním a vyriešiť to. na to aby sa to dobre skončilo. na pivo. na neho. na dobru večeru. na PIVO. na dobry koncert. alebo prechadzu s dobrym priatelom a fajn rozhovorom.
skurveného vyjebaného doktora ktorí mi niečo spraví s ramenom bez toho aby to bolelo a aby som musel mesiac minimálne ležať doma jak kripel .... owa.. stačí?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
106 komentov
blablabla.
Básnik som odohnala, ja potvora.
Tak ja neviem, taký najedený asi na nič, len svätý pokoj chcem
čos mi zas zatajila? :´(
jasné jasné dobre si s Dávidom už neposielate pusinky ale ste na vyššej úrovni ja nechcem aby si ma podvádzala :´(
Mohla si? Ale vezmi si to takto. Nepodvádzam ťa tajne. Vieš o tom. Takže to by si mi mohla akožee dovoliť.
už som sa kvoli jednému feťákovi s tebou musela rozviesť..nechcem aby sa história opakovala!!! no fakt výhra
ale ja ti teraz neviem či myslíme toho istého feťáka. Veď vieš, že tých bolo viac.
feťák Mário len kvoli nemu si ma opustila! prosím prisahaj že to už nikdy neurobíš!
ja len dúfam že mi neklameš ako vždy
Kedy som ti ja klamala?
to mi tam nejak nezarátalo
pri každej príležitosti ma klameš (ach) prisahám že zajtra nebudem mať takú hroznú ofinu!
tak teraz si mimo Zajtra buď milá. Asi by som si aj tašku mohla nachystať.