v depke pocuvam dlhe, tahave, smutne pesnicky... alebo pocuvam tazky rock, ked si dam sluchatka naplno, hoci rozmyslam ze by som si asi radsej obviazal velke repraky ku usiam
Podla toho,či mam potrebu trochu dlhšie smutit a popremyšlat o svojom probleme (vtedy si puštam Nohavicu) alebo sa ho chcem zbavit a mat dobru naladu vtedy si pustim niečo vesele,napr.dake ska odporučam Polemic...
podľa mňa to nie je depresia... je to len zlá nálada. depresia je celkom vážny stav a nie len tak si to brať do úst...
ale pusti si massive attack.... alebo niečo ešte smutnejšie. treba to zo seba dostať a nie potláčať nejakými super optimistickými pesničkami, na ktoré sa aj tak momentálne asi nechytáš. čiže massive attack. alebo portishead.
Záleží od situácie , keď je to príjemná depka tak si pustím nejakého Hapku Horáčka a tak a keď je to fakt zlé tak si pustím napríklad Bob Dylan - Man in Me a na všicko sa vyserem..
ja niekedy potrebujem slaďák - v poslednej dobe dokonca klasiku, niekedy zase niečo tvrdšie, v tomto smere u mňa vyhráva Evanescence - celý album Fallen.
Ja ked mam taketo stavy, tak sa mi nechce ani nic pustat, ale ked sa prinutim a chcem, aby mi bolo lepsie, pustim si nejake SKA. Vesela hudba.nemusi sa rozveselit, ale zarmutit a ta nezarmuti
Ja si vzdy spravim taky vyber najdepresivnejsich co mam v PC, ale byvaju to Danger, keep away od Slipknotu, Dreaming od Systemu a Immortal od Evanescence. Ale ten Slipknot vie rozplakat najviac...
heh, Lisa Germano je dobry vyber, hlavne milujem tu macickovu pesnicku, juch, si nespomeniem na nazov, ale ja osobne v takychto chvilach uprednostnujem nieco lahsie ako napr. David Gray, ten chlapik mna vzdy postavi na nohy, tststs, tot never depresed, every racional mojho ja nazor....cvrnk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
ak nie tak skús verziu á lá Wew
ale pusti si massive attack.... alebo niečo ešte smutnejšie. treba to zo seba dostať a nie potláčať nejakými super optimistickými pesničkami, na ktoré sa aj tak momentálne asi nechytáš. čiže massive attack. alebo portishead.
Pusti si Blue October- Calling you
snad dlho tu depku mat nebudes
Sama to mam overene
ked mas debku najlespie pomaha daco co ti rozprudi krv v zilach...
vyskusaj Slipknot PEOPLE=SHIT
uspech zaruceny
Alebo nejaku strasnu mlaticku ala Behemoth, Vader, alebo Kataklysm...
JEDINE PUNK
Palo Habera-Je to vo hviezdach
Dusan Grun-Nemam auto
Elvis Presley-Jailhouse rock
..to momentalne na tom ficim D...
..a pustaj si vsetky diskofilne stanky a hned je lepie
Mazzy star- Into dust
Frankie goes to Hollywood- The power of Love
vsetko od Evanscence
Maximilian Hecker- Help me ...to je az moc smutne na mna
Counting Crows- Colorblind
Placebo- Blind
IAMX- Zhest, When this will make you love again
aaa este mnohooo mnhohooo mam,si uz neviem spomenuut....