Zajtra som mala ísť so spolužiakom do BA na Blunta. Pôvodne sme mali cestovať na vlaku a otec mi dovolil, že v pohode môžem ísť. Ale včera dali spolužiakovi rodičia auto, lebo že to bude lepšie (vlak domov nám ide až o šiestej ráno a na nejakých 5 hodín b
tak v prvom rade by osm vobec nesla na blunta ....ale ked uz chces ist, tak chod radsej tym vlakom asi..neviem aky skuseny je ten kamos, ci je opatrny atd.. alebo ci jazdi ako blazon..
ale prosím ťa. čo sa môže stať? nič hroznejšie, ako blunta za celý deň nezažiješ, tak je to v poh a keď ťa už raz padre pustil tým autopm, tak choď autom! vieš jak by si naštvala toho kamaráda, kebyže to začneš takto konmplikovať? proste choď autom a hotov
Ja ta poznam ty chodis k nam do skoly ides s bombim vsak? teda s Petom...
s nim by som sla autom... len by musel ist pomalsie ako bezne
a inak to je bezny psychicky teror rodicov... nech sa rozhodnes akokolvek, aj tak ani jeden z vas nebude spokojni a ty budes mat len vycitky svedomia alebo budes nas*ata...
@12 Tak to musí povedať autorka, či je skúsený šofér, ale z toho, že nemá ani vlastné auta a je asi ešte dosť mladý mi vychádza, že veľmi skúsený nie je...
Podľa toho koško má kamoš rokov a ako dlho má vodičák. Pokiaľ ho má necelý rok zrejme nemôže byť natoľko súsený vodič, aby nebolo nejaké riziko pri tak dlhej ceste a dokonca aj späť...
nejde o to,že by nezvládol cestu tam.. to sa dá, ale cesta späť, bez spánku,po koncerte by bola náročná aj pre skúseného vodiča. a ak idete len dvaja vlak je určite lepšie riešenie.
@weeman , ty si inteligent teda fakt návod na samovraždu.. ja by som išla jednoznačne vlakom, autom si myslím, že je to blbosť, je to ďaleko, v noci, bez spánku.. keby si mala aspoň aj ty vodičák, že by ste sa vystriedali, a chalan by si pospal inde ako za volantom
25 - no tak klamat rodicovi a prist potom s nejakym zranenim po nehode domov,to by som nikdy nespravila,nechapem ako mozes taku vec radit. vsak jej dovolil obe varianty..
podla mna su dve moznosti, brat to ako hovori koment 24,ze sa ti moze stat hocico a hocikde,alebo sa nevystavovat zbytocnemu riziku z unavy vodica po koncerte a tych 5 hodin si v blave niekam sadnut na pivko a rano sa vyspat vo vlaku..
@28 kedze otec s tym nesuhlasil, aby som sla na aute a spoluziak chce ist na nom silou mocou... cuvla som... dala som mu vstupenku, nech ide s niekym inym...
tie komenty po tom co napisala ze nejde su fakt vtipne..
a musim povedat, ze ani blunt nestoji za to, co by si doma rodicia pretrpeli s vedomim ze si sla s niekym autom.. teda ak im na tebe aspon trochu zalezi..
a hlavne nic nestoji za to, aby sa riskovalo
osobne vsak neviem co to je za chalana a sofera..ale ak je to niekto kto ma vodica ako tu bolo spominane tak kratko.. tak myslim ze si sa rozhodla spravne..
a inak.. svojpravna nesvojpravna.. bez urazky..ale ten koment je fakt blby..
to akoze ked som svojpravny.. mozem riskovat svoj zivot ci ako??
papaja, máš ponaučenie do budúcna, osemnásť rokov, pokojne si mohla aj sama cestovať vlakom do BA, inak si mohla aj ubytko si zariadiť na jednu noc niekde, zbytočný stres z toľkého cestovania, nedobre premyslené proste, a môžeš ľutovať, keď máš rada toho speváka a tešila si sa, nabudúce si to zorganizuj lepšie a to tak, že do toho zapojíš čo najmenej ľudí, hlavne rodičov, ktorí vedia len odradzovať alebo naopak proti vôli povzbudzovať
@38 sama by som na vlaku nešla na takú pomerne dlhú cestu... ubytovanie by sa dalo pomerne ľahko zariadiť, keďže tam mám rodinu... no, neviem si predstaviť, že by som do toho nezapojila oca... a blunta mám rada, ale že by som za ním nejako šalela, tak to nie...
to je potom ešte dobre, že za ním nešalieš, a keď príde podobná situácia, budeš vedieť už, čomu a komu sa vyhnúť, veď ak si napríklad finančne závislá od otca, tak si zabrigáduješ, abys mala na cestu a hotov iný dôvod ani neznám, prečo zapájať rodičov do týchto záležitostí, ak hej, napíšte, sa dačo dozviem nové
vôbec tu nešlo o financie, s tým by problém nebol... ale neviem.. jednoducho, nedokázala by som sa zdekovať z domu, nepovedať nikomu nič... a stále žijem pod jeho strechou, financuje ma, stará sa o mňa... záleží mi na jeho názore...
nespomínala som, že nemáš nikomu nič hovoriť, oznámiť treba, veď to je v poriadku...tak si sa potom fakt netešila na Blunta až tak , som mala iný dojem najprv
juj to poznam take blbe vycitky svedomia...ach tak ale zas mala by si mat aspon trosku dobry pocit ze otec vie s kym si a kam si isla a dobre ze si mu to povedala...tak to uz je na tebe ako sa rozhodnes fakt...ale stoji to za to ved james blunt tu nebude kazdy den..
@45 ak si si to vybojovala, tak si mala ísť Takto sa rodičia naučia, že ak ti dajú "slobodnú ruku" aj tak tam nakoniec nepôjdeš presne z toho pocitu, aký si mala, keď si nakoniec povedala, nie, keď si mohla ísť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
a na blunta by som sla.. ..ked tam bude spievať You´re Beautiful vis jak ti budem zavidet
s nim by som sla autom... len by musel ist pomalsie ako bezne
a inak to je bezny psychicky teror rodicov... nech sa rozhodnes akokolvek, aj tak ani jeden z vas nebude spokojni a ty budes mat len vycitky svedomia alebo budes nas*ata...
Podľa mňa by bolo aj pre kamoša pohodlnejšie ísť vlakom, múže si tam aj pospať, oddýchnuť.
a urcite tam chod! a stat sa ti moze hocico hockde
na druhej strane, rozhodnutie je stale na tebe, ale celodenna unava plus unava/letargia po koncerte a dlha narocna cesta domov, pocitam ze v noci...
nechapem ako ti to nakoniec otec dovolil..
podla mna su dve moznosti, brat to ako hovori koment 24,ze sa ti moze stat hocico a hocikde,alebo sa nevystavovat zbytocnemu riziku z unavy vodica po koncerte a tych 5 hodin si v blave niekam sadnut na pivko a rano sa vyspat vo vlaku..
na Blunta??? booze moj
ale ynac je rozhodnutye na tebe...rob co uznas za vhodne
a musim povedat, ze ani blunt nestoji za to, co by si doma rodicia pretrpeli s vedomim ze si sla s niekym autom.. teda ak im na tebe aspon trochu zalezi..
a hlavne nic nestoji za to, aby sa riskovalo
osobne vsak neviem co to je za chalana a sofera..ale ak je to niekto kto ma vodica ako tu bolo spominane tak kratko.. tak myslim ze si sa rozhodla spravne..
a inak.. svojpravna nesvojpravna.. bez urazky..ale ten koment je fakt blby..
to akoze ked som svojpravny.. mozem riskovat svoj zivot ci ako??
dakujem za vsetky nazory...