Mate pravdu USA je nadhera ale iba na plátne V realite pojdeš po žobraní vetšina slovakov sa z USA asi zo srandy vrátilo na Slovensko bo tam bolo bohovsky. Vrátane naších veľkých umelcov.
@helloxd No kym si mlady a slobodny da sa tam celkom dobre zit, ked porovname napr "strednu" vrstvu na slovensku a tam, tak myslim ze si viacej toho mozes dovolit, ale zas si v praci od rana do vecera. Nie je to tam nejake ruzove. Mas sa dobre ak makas... A kebyze chces zakladat rodinu utekal by som odtial najrychlejsie ako sa len da. Mam tam stryka a ked mi zacal vraviet ake nehorazne peniaze plati za skolku, skolu, poistenie, doktorov atd.... mal som dost...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Bez penazi ta v tej krimi krajine nechaju vytuhnut aj pred vchodom do nemocnice.
ale pamataj USA padnu onedlho na kolená
milí,ochotní ľudia, základnú školu máme fajn, obchody máme tiež na úrovni, vlakovú stanicu máme najviac fajn, bývanie je tiež fajn...čiže do Bošian !
inak vcera jak som u nas na vlakovke stal som rozmyslal ze WTF oproti bosanskej krasnulinkej stanici,vsak uvidis,smiat sa budes
no ako bola som v DS na autobuske a stačilo mi