17.. ja máám taku intuíciu v hlave že ja vždy rozpoznáám tvoje ankety a diskusie..xD ja číítam akéé su na vyber a a poviem si v hlave toto určite založila Majušnik..xD a kuknéém a či to tak neni? už sa mi to stalo hodne dosť kráát..xD
velmi ste vsetci mudri. ak tam nechces ist, nasilu nechod. jezis nikdy nikoho nenutil. boh dava slobodu. on ti ponuka moznost aby si bol/a spaseny/a. ja sa tam tesim, lebo tam uplne osobne mozem stretnut toho, ktoremu vdacim za to, cim som. ked mi clovek daruje nejaky dar, alebo zaplati pivo v krcme, tak sa mu podakujem. o co viac potom mozem dakovat tomu, kto stvoril vesmir, mna v nom a pozna ma osobne po mene? whatever, tesim sa na priblble pubertacke pripomienky... ale ja Ho aj tak nezapriem.
Ja som nebola v kostole asi už 9 rokov, presne neviem
A urob ako chceš, ale mohla by si sa pomodliť aj za mňa, o týždeň mám skúšku a ak sa stihnem dovtedy naučiť aspon polovicu otázok bude to zázrak a ešte väčší bude ak si vytiahnem takú, ktorú som sa naučila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ja som od birmovky v kostole nebola/tym sa akoze nechvalim, len to pisem.../ to bolo pred 6-timi rokmi
A urob ako chceš, ale mohla by si sa pomodliť aj za mňa, o týždeň mám skúšku a ak sa stihnem dovtedy naučiť aspon polovicu otázok bude to zázrak a ešte väčší bude ak si vytiahnem takú, ktorú som sa naučila