Mam jeden problem , mam hrbaty nos a mne sa to nepaci a podla mna ani chalanom, neviem co mam robit aby si ho nevsimali, proste
mam jeden problem , mam hrbaty nos a mne sa to nepaci a podla mna ani chalanom, neviem co mam robit aby si ho nevsimali, proste mi to vadi lebo kazda baba v triede ho ma pekne rovny.... pls poradte, a pls ziadne narazky ako plasticke operacie alebo kladi
myslím, že s tým nosom nespraviš NIČ. Jediné, čo môžeš napraviť je tento tvoj prístup. Ja to ako problém nevidím. Ak sa ti preto niekto smeje, zasmej sa ti na jeho primitívnosti. .....
ja som sa na gympli svojim nosom absolútne nezaoberala. Mala som ho v paži. Potom som prišla na VŠ a zrazu mi prekáža jeho tvar z profilu Akože žily mi to netrhá, ale tak každý má niečo, s čím nie je na 100% spokojný na sebe Ale som rada, že mi to nespôsobovalo depky na strednej, ako to je zvykom v tom veku
poviem ti tak že ja už som sa s mojím nosom tolko natrápila spredu ho milujem lebo sa mi páči ako vyzerá, ale zboku by som ho najradšej odrezala :/ no prestala som si to všímať, zaoberať sa tým..pretože už roky si všímam na luďoch nosy....všetky možné typy nosov ano šibe mi ale proste, nech má baba bár aj dokonalý malý noštek, tak často neni vôbec pekná...pretože nedokonalosti robia človeka zaujímavým a krásnym a preto som sa rozhodla že žiadnu plastiku si dávať ani nebudem...veď ku každému sa hodí iný typ nosa tak vieš ako...a ešte by ti to chirurg dojekazil a máš...prebehla som všetky fóra o tom a 70% báb muselo ísť potom na prerábku a nie len raz...myslím že za to riziko to nestojí..a okrem toho, keď ti nos spraví až moc malý, je velká šanca že už nebudeš môcť normálne nosom dýchať, ale ústami...okej už končím lebo som sa rozpísala
Aj ja som kedysi riešila take kofotiny. Všimala som si na sebe každu kravinu a potom sa cely čas lutovala, aka som špata a všetko možne. Teraz možem hrdo povedať že som so sebou zmierena, neriešim sa a keď sa niekomu nepačim - jeho chyba, lebo nevie o čo prichadza, o to čo mam vo vnutri, nie na povrchu. Takže nerieš samu seba ani tých, čo bez akehokolvek prava sudia druhych, ešte k tomu ich vzhlad. Koňec bodka.
ja to práve prežívam tiež (sprosté obdobie) alebo teda, som prežívala.. nos som si už dávno odtrpela to sa stratí...ak budeš správny človek a tak.. nezaoberaj sa takýmito blbosťami nikomu to vadiť nebude!
Ja mám tiež spolužiačku s podobným problémom, ale zas jej sa to vynahradilo tým, že má neuveriteľne perfektne najprecíznejšie vypracovanú figúru to svet ešte nevidel... .........tak radím ti ak nechceš, aby si pútala pozornosť nosom, ta upútaj niečim iným
Ja mám také šťastie, že som z celej rodiny ako najmladší člen zdedila úplne najstrašnejší nos, aký kedy svet videl. A už som si zvykla, trochu. Treba sa s tým naučiť žiť a myslie´t si, že máš úplne normálny nos
ja mam tiež hrbaty nos a chlapi sa zlietaju jak muchy na hovno, žiaden ti nekuka na nos, ale do vystrihu, tak sa nezaťažuj, iba čo si zbytočne vrasky robiš a potom sa budeš sťažovať na tie
chod na plastiku..viem ze toto sa tu ozvalo uz dost casto ale je to asi najrozumnejsie riesenie.....alebo kasli na svoju triedu,bud sama sebou,co tam po takom nose....ja nosim jedina z triedy okuliare a nevadi mi to---
Nos-môj zatiaľ jediný celoživotný problém (áno trochu klamem . So svojim telom som spokojná : blond vlasy, prsia akurát, chudá, normálna výška, zelené oči...pleť si nevšímajte tá sa už rieši . Preto aj keď to nerada hovorím som rozhodnutá ísť na plastiku. Ďaľší problém je ,že je to možné až od 16 keď vlastne telo prestáva rásť . Tu dávam moju foto. Tak zhodnoťte ako vyzerám krajšie na foto č.1 alebo 2. ? Inak aj ja mám úchylku pozerať sa všetkým na nosy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
zabi sa , ked sa ti to nepáči.
ak yb bola moja najväčšia chyba ten krivý nos, tak skáčem od radosti
Ja by som chcel napríklad trošku menší nos on prežijem aj takto
Ja mám také šťastie, že som z celej rodiny ako najmladší člen zdedila úplne najstrašnejší nos, aký kedy svet videl. A už som si zvykla, trochu. Treba sa s tým naučiť žiť a myslie´t si, že máš úplne normálny nos
alebo 2.
? Inak aj ja mám úchylku pozerať sa všetkým na nosy