poznám strašne málo ľudí. Nehovorím že chcem poznať pol Slovenska ale ja mám fakt málo kamarátov. Spolužiaci a zopár ľudí z dediny. Nebaví ma čítať tie veci v časákoch že: Prihlas sa do zaujmového krúžku a pod. Nepomôže.... Ako na to?
A kolko priatelov chces mat?? ani ja nemam vela kamaratov, a co.. No dobre,mozno viac, ale.to vdaka.mojej sestre, inak nikto..
Dokopy mam asi tak sest kamaratov...takych pravych, ktorych by som nevymenila ani za boha, ani za miliardy.. Ktorych lubim, dokazem im povedat cokolvek..
no a ak chces vediet este presnejsie, je to pat chalanov a pptom.moja.najlepsia kamoska a zaroven spoluziacka no a este mam dvoch docela dpbrych kamosov, ale tych este tak dobre nepoznam..
A načo by ti ich bolo viac? Nechápem ťa. Skutočných priateľov nájsť je skutočný zázrak. Kamarátov nájdeš všade kde pôjdeš na zábavu alebo na strednú.. no takí nestoja za nič, lebo keď budeš potrebovať ich najväčšiu podporu zrejme tu pre teba nebudú. Skutočný priateľ je niečo diametrálne rozlišného. Ja mám len jedného skutočného a to je zároveň aj môj milý. Inak neverím nikomu ani svojim kamarátkam tak ako jemu. Nie je cool mať 200 kamarátov alebo známych alebo neviem čo, s ktorými keď nebudeš mať čas stratíš kontakt na toľko, že zabudneš aj na ich existenciu.. práve naopak. Ja keď vidím človeka s veľa známymi skôr si poviem, že asi nemá moc šťastia v živote
Ja ti svojich kamarátov spočítam na prstoch jednej ruky... a vyhovuje mi to... Načo budem obklopená milión ľuďmi, keď vlastne mi stačí tých pár, ktorých mám a môžem im veriť?
mam spoluziakov, byvalích spoluziakov, , ľudí čo poznám, ľudí čo pozdravím .. a nie všetci su nejaký že best friends ... ? stačia mi uplne ludia s ktorými chodím von, s ktorými sa dá pokecať a tiež nepotrebujem, že každý je môj najlepší kamarát. Do nejakých krúžkov sa prihlásiť môžeš ak chceš spoznať ľudí..to už je na tebe či budete kamaráti potom neskôr.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ja mám len troch,z toho je jedna žena,teda pre mňa nič moc. Dobre,tak štyroch z toho sú dve ženy...
A bohate mi to stačí...ostatok sú len ,,párty známy " nič viac nič menej,dám sa do reči,keď ich stretnem,to je celé ...
Ak chceš kamošov vypadni von To je celé čo potrebuješ... Z počítača žiaden kamoš nevyskočí ...
Dokopy mam asi tak sest kamaratov...takych pravych, ktorych by som nevymenila ani za boha, ani za miliardy.. Ktorych lubim, dokazem im povedat cokolvek..
no a ak chces vediet este presnejsie, je to pat chalanov a pptom.moja.najlepsia kamoska a zaroven spoluziacka no a este mam dvoch docela dpbrych kamosov, ale tych este tak dobre nepoznam..
ja mám tých najlepších!