@33 ta zas nie vsetky 16sky rady striedaju..a ked striedaju bud je to vrtoch , debilita alebo im to opatovne nevychadza, tak su jednoducho nutene tak tak, treba si hladat rovnako staru snad ti to s tymi vydrzi dlhsie
@0 no tak to sa chalani zvyknu pytat radsej sa mu hned nehadz do naruce bud taka aby ta mohol dobyjat,mne tez jeden chalan napisal ze do koho som a ja ze neboj ty to nejsi este aj smajla sem tam dopisala a on to zebral tak ze:naco ma do toho tahas??vcil si sa prezradila a ja mam frajerku...a podobne. Tak ako kukaam...jebe ti??jakze taham snad si necakal ze ti poviem meno,nechces aj adresu a tel.cislo??a tak to pokracovalo a dlllho sme sa nebavili vcil sa to urovnalo uz
@5 furt je lepsie vyzerat mladsie ako o5 rokov starsie ... ved to je hroza
a ty? ... mala by si mu povedat ze mas niekoho vo vyhlade, niekoho kto ta zaujal... a postupne mu ho zacni opisovat, a ked mu dojde ze je to v podstate on bude to zlate
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
k teme : xDDDD staci ?
a ty? ... mala by si mu povedat ze mas niekoho vo vyhlade, niekoho kto ta zaujal... a postupne mu ho zacni opisovat, a ked mu dojde ze je to v podstate on bude to zlate