..no vy co ste emo..alebo nemusite byt ani emo mozte odpowedat..emaci ked sa idete kupat na kuaplisko..malujete si oci?vodeolnymi malovackami..alebo sa radsej nenamalujete.alebo an kupaliska nechodite??alebo sa namalujete a idete na kupko a len sa opaluje
ale saq emaci su normalni ludia...niektorí ..a ani ja som este nikoho nevidela na kupalisku ale nemyslím preto že sa boja že sa im pokazí účes ale preto lebo by sa na nich každý pozeral že ako sa kúpe emo ...teda aspon ja by som sa pozerala
....dobra tema....a ja som este nevidela emakov sa kupat...aj ked kamos vyzera tak trosku emacky...ale tak nastastie sa nemaluje a tak...ale bolo by to zaujimave...ale z toho kamosa sa robila dost velka prca takze bola dost velka sranda
šaq na kupku ťažko rozoznáš štyl čloweka si myslím bo všetci su v plavkách ne..a tie zas nesu take rozdielne xD..tak preto si myslíte že ste nevideli emaka abo emačku bo sa odličuju ne..ale aj tak toe otazka vkusu..taže ked niektory chce byť namalovany tak ye aket ne tak neye xD..či ne? xD
na kupalisku je veslo tam oni nemôzu a vo vode nemaju kde mat ziletku jedine ze maju plavky z vreckami ....alebo si daju igelitovy sacok na hlavu a zauzlia tak fajne vzduchotesne a idu sa kupat ....odporucam minimalne 15 minut z tym sackom ....nech mame istotu ze uz ho nedas sam dole a nezabudaj CIERNY igelit CIERNYYY
tie emo decka absolutne netusia co emo vobec znamena a kazdy emak ktoreho poznam je pozer. pretoze emo same o sebe je pozerstvo. chces byt emo a nemas ziadny problem? tak si ho proste vymysli!no a co ze mas normalnu rodinu a zivot,treba si to skomplikovat,ved som teen age a predsa nikdo mi nerozumie,dostatocny dovod aby si emacik kreslil fixkou ciarocky na zapesti. je pravda osoba starsia ako 17 rokov trpiaca emo silenstvim nebola este na tomto svete videna. a viete..ked uz sme pritom a viem co hovorim,clovek,ktory ma v zivote naozajstve problemy a rano vstane do noveho dna absolutne neriesi ci mu cierna ofinka pada do oka pod 45 stupnovym uhlom a ci je dokonale vystajlovany. emo ludia zobudte sa. vsetkym ste na smiex a o take 2-3 rocky emacik co toto citas budes aj sam sebe. nuz je to tak. I used to be looser as well.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
sak ale ked sa im to rozmaze, to jak keby plakali..a to je cool
Jeden mal určite dávno po 20tke...
:inak, ste na emo pôde, takže je to dosť provokácia emo people, čo sú tu: