@bress po anglicky ? och ..tak to máš môj obdiv -klobúk dole ...ale veď to je aj dosť obsiahle ...preto ti to tak dlho trvá ale klobúk dole ,že si sa vôbec do toho pustil ..lebo ja by som sa do anglickej knižky nepustila asi nikdy =/
Myslím, že vzhľadom na tvoj vek a všeobecnú obľúbenosť u opačného pohlavia v sledovaní väzenských príbehov by som ti odporúčala Zápisky z mŕtveho domu, nebudeš sa nudiť, nie sú tam ani jeho typické zdĺhavé analýzy, iba zopár odbehujúcich pasáží, tak sa skús opýtať v škole, či si to môžeš zmeniť. Je to podľa mňa jediná jeho "dravá" kniha v informáciách, lebo je autobiografická, zvyšok je Dosty ako spisovateľ.
@natuska6262 nechodim na nic len teraz som zacal chodit na doucko aby som si spravil FCE, inak len pozeram vela veci po anglicky, tak z toho sa neco nabalilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
že či sa DOSTOJEVSKÉHO oplatí čítať?
Kde žiješ?
To je jeden z najlepších autorov sveta.
Pozri si filmovú adaptáciu ;-D
Najlepsia kniha od neho su imho Bratia Karamazovci, ak budes citit vycitky svedomia...