1. Ako sa najrýchlejšie a najefektívnejšie naučiť básničku ,? (nepíšte že vypni pc,mobil,ntb a tak lebo to viem)
2.Do akého mesta chodíte alebo ste chodili na Zš ?
@samarakikus najprv poriadne porozumej kazdej jej casti a potom sa snaz zapojit co najviac svojich zmyslov do ucenia, to znamena prepíš si ju, pomôč si nejakými zvýrazňovačmi, hovor si ju nahlas, spievaj si ju.. hocčo. pracuj s ňou proste .
1. rozober si ju, porozmýšľaj o čo tam ide, čo autor cítil, čo tým myslel a podobne...potom si ju normálne recituj, tak aby si vedel o čom hovoríš
2. vo svojom meste som chodila, ale neviem, na čo ti to bude
Po častiach. Tak, ako sa učíš biologiu alebo ine teoretické predmety
Podstatný je aj výber básničky... musí sa ti z väčšej časti aj páčiť. To dosť prispieva tomu, že si budeš viac pamätať a budeš mať aj väčšiu chuť sa ju učiť.
Tak ja to robim tak, že si ju najrv prečítam a musim pochopiť a o čom to je a potom vetu po vete.. Ešte mi nenapadlo spievať si ju.. určite to vyskusam @tomias
1. vždy som si text delila na časti, jednu som sa naučila, 2 krát som ju zopakovala, naučila som sa ďalšiu, 2 krát ju zopakovala a potom som ju zopakovala aj s tou prvou, potom tretiu a tak ďalej....
2. nepovím ti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
2. bj
2. Spisska Nova Ves
2. Košice
2. Dolný Kubín
2 Dolný Kubín
2. vo svojom meste som chodila, ale neviem, na čo ti to bude
2. Bzovík (to je pri Krupine a to je pri Zvolene)
2. Košice
Podstatný je aj výber básničky... musí sa ti z väčšej časti aj páčiť. To dosť prispieva tomu, že si budeš viac pamätať a budeš mať aj väčšiu chuť sa ju učiť.
Košiceee
2. Liptovský Mikuláš
2 tn
2. nepovím ti
2. Prešov