hehe to sa nás dnes pýtala učiteľka na dvk ( dejiny výtvarnej kultúry ) odpoviem ti to isté čo jej " vyjadrenie pocitov nálad fascinácie ľubovoľnou formou "
umenie je pre mna nieco vynimocne nech je to uz literatura malovanie socharstvo hudba atd.
malo by to nieco davat ci uz vyjadrovat nazor pobavit alebo donutit cloveka zamyslit sa nad niecim to vsetko co dava autorovi i publiku nieco viac ako len aha je to pekne je v mojich ociach umenie
Pod pojmom umenie si predstavujem tvorbu talentovaných ľudí či už z oblasti hudby, maliarstva, alebo trebárs vyššie spomínanej literatúry... Možnosť prejaviť ten ukrytý kúsok originality a fantázie ktorý je v nás a rozvíjať ho.
umenie..umenie je pre mna nieco, co ked si pozriem tak mi to aj nieco da..napriklad divadelne predstavenie-ak su dobri herci, je citi napatie, je vystihnuta myslienka..
umenie je pre mna nieco, co ma niekde v niecom zaciatok. ma svoje *obdobie slavy* a *negativnej kritiky*, pripadne oboje naraz alebo ani jedno. umenie by vsak malo byt pre niekoho alebo neco prinosom. dalo by sa prirovnat k odrazovemu mostiku. na nom by si mal ist vpred. nikdy nie spat. ak ano, umenie stratilo svoj zmysel. je krajsie nieco stvorit ako nieco znicit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
malo by to nieco davat ci uz vyjadrovat nazor pobavit alebo donutit cloveka zamyslit sa nad niecim to vsetko co dava autorovi i publiku nieco viac ako len aha je to pekne je v mojich ociach umenie
A samozrejme na to musis nieco "umět" , od toho sa to vola umenie
dobra kniha....
ale najkarjsie umenie je priroda a biologia