kto ti pre boha povedal, ze nemozes brigadovat? rozdavat letaky mozes. to rozdavaju aj 12 - 14 rocne deti aby si zarobili. ja som brigadoval od 14 rokov.
briady by ponukli aj teba podla toho aku, a ak taku od 16 tak by si robila na cierno. co je velke minus (ale plus ak sa na to nepride)
Naša vláda, roby rozne kroky ktorym niekedy po čase ani ona sama nechápe. Ale určite zozenieš brigatku v pohode...ja som tiez zohnal ked som mal 15 a bola fajn, i ked teraz mam este omnho lepšiu. Je to len o známostiach a šikovnosti.
tak povedz mame (alebo otcovi alebo strýkovi alebo sesternici), nech ti zoženie niečo u nich vo firme a keď sa ťa niekto (slovenská obchodná inšpekcia) spýta, či tam pracuješ, tak povieš: Nie, len som prišiel pozrieť svoju... (rodinku). A keby ťa náhodou prichytili pri nejakej skutočnej robote, tak nič nie oficiálne prácou, kým ti za to neplatia
letaky by sa podla zakona mali roznasat az od 15 to som sa informoval pretoze bratranec chcel roznasat kaufland a pokial si vezmes na pomahanie mladcsiu osobu ako je 15 mozu ta zavriet za zneuzivanie...
Zohnad sa da bez problemov. Ja som tiez brigadoval od mala. Tiez to boli na zaciatok letaky, neskor brigady kde co sa dalo, a nakoniec studentske servisy. Takze kto hlada, ten najde. Ne len nariekat na internete.
pri ciernej robote je problem taky, ze ta lahko mozu zapalit o peniaze, nikde niesi evidovany, nic si nepodpisoval takze zamestnavatelovi nemaju ako dokazat ze ta podviedol a oklamal
no ano na cierno kde???????vsade len cez znamosti a to mam smolu co pojdem za mamou do elektrarni?heh.kamoska sa dostala cez znamosti brigadovat do jednoty.ale mna tam uz asi nedostane.
ked som mala 13 tak som roznasala letaky.... celkom dobre to vynasalo na to ze som roznasala kazdy tyzden aj dva druhy letakov...za jeden som dosala stale 250 sk.... takze kazdy tyzden 500sk..to bolo uplne super kedze som nemala ziadne vydavky
nasla som si ju cez inzerat.... odporucam: kup si AVIZO
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
briady by ponukli aj teba podla toho aku, a ak taku od 16 tak by si robila na cierno. co je velke minus (ale plus ak sa na to nepride)
nasla som si ju cez inzerat.... odporucam: kup si AVIZO