Ľudia, mám na vás otázku. Tipujem, že odpoveď bude fakt primitívna, ale keďže mne fakt všetko dochádza oveľa neskôr než iným ľuďom, berte to do úvahy.... Takže:
no toto by zaujimalo aj mna. predtym bola moznost, ze maju ma radi a tam sa to dalo pozriet. no mam pocit, ze teraz taka funkcia uz nie je. akurat, ked si kliknes na nejakeho tvojho priatela, je tam vypisane, ci je medzi vami nejaky vztah.
a notifikacie chodia pokial viem len o tom, ze sa niekto stal mojim fanusikom. myslim na TS. inak, ked si ta niekto prida alebo vymaze, to si pozries tam, kde vidis, co robia tvoji kamosi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ale viac by o tom mal vediet @tomas
a notifikacie chodia pokial viem len o tom, ze sa niekto stal mojim fanusikom. myslim na TS. inak, ked si ta niekto prida alebo vymaze, to si pozries tam, kde vidis, co robia tvoji kamosi
príklad takého mailu:
Ahoj
Uzivatel: xxx
ta odstranil zo zoznamu svojich priatelov na svojej Webke
Ak si chces pozriet jeho/jej Webku, navstiv tuto adresu: » www.birdz.sk/webka/xxx/...