Mam otazku na chlopov :P čo_ako darček _ napr na nejaky sviatok(meniny narodky a blabla)..vas najviac poteší od svojich holiek?
mam na mysli niečo take,,materialne..pekne od vas ked niekoho nááhodou poteší len nejaka pusa alebo čo (ak take dačo existuje ) ...ale..bola by som rada za nazor takeho materialistickejšieho charakteru alebo aj niečo take ako nejaky vylet,, več
nieco dost osobne, co nikto o mne nevie... moze to byt hociaka blbost... Napriklad: Ja som sa ako decko (ked som mal asi 3 roky) tesil viac z peny do kupela ako z bycikla, lebo penu som si zelal, a bicykel sa mi zdal moc velky, a som sa ho bal... a frajerka mi dala na posledne vianoce penu do kupela... to ma uuplne dostalo... Blby priklad, ale dufam, ze si pochopila.
taky ten takzv. postelovy darcek xD a s tych materialnych veci mno nvm naposledy mi priatelka urobila velku radost s trickom BFMV z Anglicka ktore sa u nas zohnat neda..
Mne osobne sa páči keď dostanem nejaký prívesok, náramok alebo niečo také ale rád dostanem aj dobrú knihu alebo niečo vlastnoručne vyrobené(obrazok, koláž...) naposledy som dostal kofoláčov ktorý sú robený podľa nás dvoch čokoláda je tiež fajn ale keby že dostanem to z @15 tak by som sa tiež nesťažoval
PS: darčeky by sa mali hodiť k osobnosti napríklad človek čo počúva Hip-hop z CD Nightwish moc nadšený nebude
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
na materialne moc nejsom
ale nie , tak mna nasposledy dost potesila nausnicka k 21.tke
Napr. len balónom či skok s padákom.
AK vyberieš niečo s týchto tak na teba nikdy nezabudne
www.darcek-prekvapenie.sk
prísť nahá a priniesť pivo
PS: darčeky by sa mali hodiť k osobnosti napríklad človek čo počúva Hip-hop z CD Nightwish moc nadšený nebude