Ahojte Rada by som sa spýtala neviete prosím, či existuje /dá sa zohnať alebo kúpiť) neják nahrávka divadelného predstavenia Astorky - Sen noci svätojánskej... Veľmi rada by som si to znovu pozrela ibaže všetky predstavenia sú vypredané a neviem či sa
@mefistofel Tiež som nad tým uvažovala... ale na astorke nájdes trailer k tomu predstaveniu takže najako nahraté je... ale či sa to aj oficiálne vydáva to neviem...
@ada2580 určite nevydáva, a je to celkom logické, pretože by boli blbí, keby to zavesili na net a každý by si to pozrel tam a nešiel do divadla.
Trailer je len upútavka, aby sa ti to zapáčilo a kúpila si si lístok. Ak to nebolo nahrávané pre nejakú televíziu, tak sa netráp hľadaním, nič nenájdeš.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Trailer je len upútavka, aby sa ti to zapáčilo a kúpila si si lístok. Ak to nebolo nahrávané pre nejakú televíziu, tak sa netráp hľadaním, nič nenájdeš.