Ak ti treba mobil, tak ten... ak si mega závislý na hrách, určite si neposkladaj herný NB...ale vždy lepšie ako si kúpiť motorku a do týždňa havarovať. Nenaskytne sa ti 4. možnosť?
ja by som to pouzila podobne, ako pise @4 proste na to, co by mi chybalo najviac, keby mam stary mobil alebo PC, tak investujem tak... na motorku seriem, radsej si kupim lod...
@pyromaniak
mohol by som odpovedať, ale potom by moja odpoveď znela, že by som si chcel kúpiť zdravie...
ale to veru pri mojej diagnóze nekupím...
som v rukách Božích a to ma najviac uzdravuje..
v podstate by som si z týchto troch vecí asi nevybral ani jedno...
radšej by som si kúpil včelie rodiny - ktoré by sa mi rozmnožili a mal by som z toho úžitok :happy:
Čo by som dala za herný PC... najnovšie hry na vysokých nastaveniach, žiadne sekanie ani prehrievanie po polhoďke hrania, množstvo modov do Skyrimu... Ale reálne by som si tie peniaze odložila na štúdium a živobytie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
hlasujem za motorku, lebo predpokladám že nejaký ntb/pc máš
čiže stručne: nech by boli akékoľvek možnosti, vybrala by som to, čo nemám(š)/potrebujem(š)
ja by som to pouzila podobne, ako pise @4 proste na to, co by mi chybalo najviac, keby mam stary mobil alebo PC, tak investujem tak... na motorku seriem, radsej si kupim lod...
asi už ked tak,tak by som sla do mnichova.
mohol by som odpovedať, ale potom by moja odpoveď znela, že by som si chcel kúpiť zdravie...
ale to veru pri mojej diagnóze nekupím...
som v rukách Božích a to ma najviac uzdravuje..
radšej by som si kúpil včelie rodiny - ktoré by sa mi rozmnožili a mal by som z toho úžitok :happy: