stale mam pocit ze manikto nema rad ( jednoducho aj ked idem po ulici.. a niekoho pozdravim ten clovek nic.. alebo pozdravim spoluziakov... a takisto nic ( pridem si bezcenna.. boze som 17 rocna baba a mala by som uz mat aj chalana ale nemam no hcel
Kým nezačneš mať rada seba,nemôžem mať rada ostatných a naopak...nestačí sa vyhovárať mám takú a takú povahu...som taká a taká....skús s tým niečo robiť. Zaujímaj sa o dajme tomu..spolužiakov...komunikuj s nimi...Pokiaľ ty neprejavíš nejaký záujem,prečo by mali oni...
@gertri mas 17 rokov....nemas tu ani jednu fotku a ziadne nieco co by o tebe napovedalo a ty chces aby ta mal niekto rad??v prvom rad esa daj dokopy dobre si niekde zatrtkaj daj si kavu a zacni zit..potom si uploadny nejake fotky,trosku sa rozpis a presadzuj si svoje nazory..
@10 ked clovek na nete nema fotky tak ho v skutocnosti nikto nemoze mat rad ved bezne sa pytam ludi ci maju na nete svoje fotky,a ak nemaju tak sa s takymi ani nebavim
keby sa mas sama dostatocne rada, tak je ti fuk ci ta niekto pozdravi, alebo nie pokial sa ti nepaci aka si, este mas moznost zmenit sa.. zvysuj si sebavedomie hlavne...
Chovaj sa normalne. Ak si budes zvysovat sebavedomie ako ti tu radia tak to povedie k tomu ze budes posobyt namysleno a stane sa z teba namyslena pica. Hlavne si neber za vzor clanky zo zenskych casopisov. Babam potom z toho riadne jebe. A ak chces byt predsa len sebavedoma tak sebavedomie sa netrenuje pred zrkadlom ako ti tu radia ale tym ze budes venovat niecomu co ti to sebavedomie zdvihne (sport, konicky, studium). Vela stastia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a to tvoje sebavedomie, to je absolútna nula...........ak sa urazíš aj na kamoškin žart.........
a namiesto vypisovania fór si trénuj pred zrkadlom suverénne správanie!!!!!!!!!!!!!!!