mam chut ti vynadat za tu cigaretu+vino ale zdrzim sa..tazko povedat ci na to mas pretoze modeling neni len o krase..a co sa tyka krasy-mas len 14..kym zacnes s modelingom mozes byt este krasnejsie alebo prave naopak ..momentalne si myslim celkom pekna baba
podla mna hej nic v zlom ale blba si na to dost ( ale nie sry tymto som urazil niektore modelky ktore podla mna urcite nie su blbe ) kedze sem nedas ani poriadnu fotku a ak aj nejaku mas v albume nechce sa miju pozerat pretoze ty chces aby to ludia posudili nie mi .....
fotomodelky a modelky som videla omnoho škaredšie...teda nie že by si bola nejaká škaredá...na fotenie treba tiež isté miery, ale hlavne pevné telo,ruky aj nohy
zavadzajuca anketa...ak ta nechcem urazit tak musim oznacit ano aj ked si nemyslim ze si na modeling stvorena..a navyse trosku mlada nie?skus radsej citat
označila som možnosť si škaredá takže nie.. ale to som označila len preto že mi tam chýba možnosť NEVIEM ..alebo NEZAUJÍMA MA TO.. NETRÁPI MA TO... samozrejme skúsiť ten modeling môžeš..
TAkze ludia dakujem...skvele ste mi znizili sebacvedomie...mate prqavdu,jebem na to,memam ani na toto...ostanem v pozadi radsej..takze nedavajte komentare,uz mi toto stacilo...zbohom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
lebo mna do toho mum tlaci aj teta a uz sa pridali aj kamosi...
ale ja by som aj sel do toho lebo sa dam lahko prehovorit a bavilo by ma to
u nas bol v skole daky ujko s agentury a vyberal si modelky a 170cm spoluziacke povedal ze je este mala